Автор
Woman.bg

Както нямахме първа дама, сега изведнъж... три

Освен настоящата съпруга на Румен Радев – Десислава Ганчева и бившата му – Гинка Радева (която две години след развода още пази фамилията на своя екс-съпруг), в голямото президентското семейство разбираме, че има още една млада дама – 15-годишната дъщеря на генерала – Дарина. Ако двете гранд дами вече са обект на медиен интерес – едната с късата си пола от букле, а другата с перфектната си фигура, която поддържа със сутрешен крос в парка, то за малката Дарина не се знае много.

От БЛИЦ разбираме, че тийнейджърката харесва Криско и слуша One Direction. Толкова. Само след 3 години тя ще стане пълнолетна. А още отсега ще расте с мисълта, че папараците могат да заснемат първата й целувка на ъгъла на училищния двор и само след 12 месеца ще познава четирите смени на момчетата от НСО, които ще се навъртат около баща й.

Да, това може и да се окаже тежка корона за носене, но бъдещето е в нейни ръце. Младата първа дама носи със себе си надеждата за едно светло бъдеще. Ние от Woman.bg просто й желаем щастливо детство.