Автор
Woman.bg

Какъв тип приятел сте според зодиакалния ви знак - част II

Ако някога сте се питали какво мнение имат приятелите ви за самите вас, зодиакалният ви знак може да ви помогне!

Продължение от част I

Везни

Вие имате прекрасни социални умения и по този начин създавате добро впечатление у всеки, който се докосне до вас и до вашата харизма. Дипломатични сте и знаете как да постигнете това, което искате, заради което приятелите ви харесват. Слабостта ви е, че не можете да пазите тайни, но когато ги издавате, всъщност зад това стоят добри намерения и се опитвате да помогнете.

Скорпион

Въпреки че в началото се държите дръпнато и трудно създавате приятелства, в последствие се оказвате едни от най-лоялните знаци в зодиака. Обичате и цените времето, прекарано с приятелите, ето защо те ви харесват и оценяват.

Стрелец

Вие обичате забавлението почти толкова, колкото самите себе си, ето защо приятелите ви обичат да са около вас. По природа сте приключенски настроени, ето защо обичате предизвикателствата, да сменяте заведения и приятелски компании. Разбира се, имате и определен тип приятелства, които търсите и в момента, в който ги намерите, сте способни да бъдете наистина близки с даден човек с години.

Козирог

Вие сте от този тип хора, които не могат да се справят с проблемите без приятелите си. Не обичате да оставате сами, ето защо за вас е важно да знаете. че има хора, на които можете да разчитате. Като цяло може да се разчита на вас, тъй като приемате и изслушвате събеседника внимателно.

Водолей

Имате собствено мнение по редица въпроси, освен това сте добри психолози, ето защо приятелите ви търсят в моменти на слабост и когато имат нужда от съвет. Ще бъдете там ако им е нужна подкрепа и ще дадете онази перспектива към ситуацията, която е нужна за разрешаване на проблема.

Риби

Спокойни и сдържани, вие давате онази сигурност на приятелите си, която те самите не могат да изградят в себе си. Вие сте много мили и предлагате помощта си безвъзвратно, заради което често хората около вас злоупотребяват. Онези, които истински ви ценят, обаче, могат да получат вашата отдаденост.