Знаете ли, че характерът на една жена може да се определи на база какъв вид алкохолни напитки тя предпочита? Достатъчно е само да разберете какво обича да си попийва, и цялата тъмна мъгла около нея изведнъж ще се стопи.

Шанпанско


Тези дами обожават да флиртуват и да се смеят. Нямат и нищо против да сключат брак с мъж с далеч по-голям житейски опит от техния. Властни са и своенравни. Способни са така да влязат под кожата на партньорите си, че да ги променят според собствените им разбирания. Падат си малко глезли, но имат силно развито чувство на справедливост. Напиват се почти мигновено.

Водка

Напитката е предпочитана от жени със силен и волеви характер. Те не крият желанията и потребностите си, открити са и смели. Обичат промените и пътешествията. Почти през целия си живот са направлявани от дръзкия си, борбен и авантюристичен дух. Напиват се много бавно.

Коняк

Това е любимата напитка на жени на средна възраст, които се нуждаят от топлина, грижа и обич. Тези фини дами изпитват нужда от внимание и разбиране. Почувстват ли подкрепата на своя партньор, те ще го обичат завинаги. Напиват се твърде бързо, без обаче да губят и капка от своята привлекателност.

Уиски

Такава напитка се пие от уверени жени и артистични жени без комплекси. Те обаче са с труден характер и много ревниви. Казват всичко директно и „право куме в очи“. Без заобиколки и метафори. Това са екстравагантни и непредвидими дами. Напиват се бързо. Когато ги настъпите, не си поплюват.

Текила

Тя е предназначена за екстравагантни, "взривоопасни" млади дами, които могат да бъдат агресивни и опасни по време на безжалостното влияние на напитката върху организма им. Достатъчни са им само няколко глътки от мексиканската спиртна напитка и са готови за купон.

Ром


Това е любимата напитка на жени, които обичат експериментите във всичко. Те остават трезви и въздържани, просто защото пият с мяра. Техният девиз е: „Ако ще е гарга, да е рошава“. Това се дами, които знаят какво искат и в чиято компания никога не бихте скучаели.

Джин с тоник


Жените, които предпочитат тази напитка, искат винаги да изглеждат в очите на околните умни и всезнаещо, независимо колко компетентни са по даден въпрос. Обичат да са в центъра на вниманието и да се слуша само тяхната дума. На пръв поглед изглеждат трудно достъпни и студени, но всъщност са с доста нежни и раними души. Те се напиват бързо, а на сутринта нищо не помнят.

Червено вино

Това е любимата напитка на емоционалните, чувствени и страстни натури. Докато отвън такава дама може да изглежда доста сдържана и уравновесена, отвътре може да бушува ураган. Тези дами се открояват с изтънчения си вкус към всичко в живота, имат класа и са любознателни. Напиват се бавно, но прекалят ли с питието, се превръщат в особено забавна и приятна компания.

Бяло вино

Ако трябва да посочим жени, които знаят собствената си стойност, то това със сигурност ще бъдат дамите с предпочитания към бялото вино. Те са студени, въздържани и уравновесени. Трудно изразяват емоциите си пред останалите. Винаги остават трезви и изключително предпазливи в действията си. Тези дами са чудесни спътници, но често пъти плашат представителите на по-силния пол с твърде строгата си и студена външност, зад която, все пак, понякога се крие горещ темперамент.

Ликьор

Тези "сладки" дами обичат домашния уют и тишината. Влюбени са в природата и често ще ги видите да се наслаждават на залеза или трелите на пролетните птици. Обичат не толкова скъпите подаръци, колкото тези, дадени от сърце. Често ще ги видите с книга в ръка. Привързват се лесно и са много влюбчиви.

Бира

За тези жени "няма оплаквания". Това са страхотни момчета, които умеят да се справят с всяка една трудна ситуация. Не понасят несправедливостта. Винаги са готови да дадат добър съвет, подкрепа или да се притекат на помощ. Незаменими приятели.

Алкохолни коктейли

Дамите, които си падат най-вече по коктейлите, са много мили, романтични и добродушни. Готови са на всичко за хората, които обичат, и винаги ще ви помогнат в труден момент. Ще ви изслушат, ще проявят разбиране и съчувствие към проблемите ви, ще ви дадат съвет, но няма да ви съдят. Само че трябва да знаете, че са доста раними. Много внимавайте, защото и най-малката и „невинна“ обида направо разкъсва душата им.

Мартини

Жените, които обичат мартини, са абсолютни сладурани. Кокетни, забавни, чаровни и винаги усмихнати. Те изглеждат винаги свежи и в добро настроение, независимо от това как се чувстват вътрешно. Знаят как да общуват с останалите. Деликатни са, но няма да премълчат и истината. Ще намерят обаче правилния подход към всеки човек и ще ви я кажат, без да ви засегнат. В любовта са много всеотдайни и държат на основни морални ценности като вярност, уважение, разбирателство. Отвращават ги грубите прояви, особено на публично място.

Безалкохолни напитки

Жените, които не обичат алкохол, обикновено са смятани за скучни моралистки, които избягват възможността да се отпуснат в компания. Това обаче е заблуда. Тези мацки са абсолютно естествени и умеят да се забавляват, без да се нуждаят от каквито и да било „стимули“. Те приемат нещата точно такива каквито са. Състрадателни са, откровени, нежни и добри души. Верни приятели. А качеството, което най-много презират, е лицемерието.

Четете още: По алкохола ще го познаете