Напоследък старлетката Майли Сайръс е по-скандална от всякога. Тя изненадва все повече и повече почитателите си с разкрепостеното си поведение.

Майли шокира света с видеото си Wrecking Ball, раздели годежа с приятеля си и скандализира публиката на наградите на MTV.
Наскоро Сайръс сподели, че тя просто е момиче на 20 г., което иска да се забавлява. „Мисля, че хората забравят какво е чувството да си на 20“ - призна тя в интервю.

Майли се чувства комфортно за възрастта си, но къде се намира тя в съпоставка с други известни дами, които са от малки под светлината на прожекторите.

За да открием отговора на този въпрос, решихме днес да използваме машината на времето и да ви върнем назад, за да разберем какви са били на 20 Бритни Спиърс, Анджелина Джоли и Клеър Дейнс.

Бритни Спиърс

Четете още: Как се промени Бритни през годините: От ученичка в поп дива

В момента е на: 31 г.

Как се развиваше кариерата й, когато беше на 20: Бритни Спиърс отпразнува 20-тия си рожден ден през декември 2001 г., точно след излизането на албума й Britney и малко след старта на турнето Dream Within a Dream. През 2002 г. излезе филмът с нейно участие „Кръстопът“, а през същата година тя се върна в звукозаписното студио, за да запише албума In the Zone.

Личен живот на 20: Бритни и Джъстин Тимбърлейк, който по онова време е част от бой групата NSYNC се разделят през 2002 г., след връзка, продължила три години. През ноември същата година той пуска сингъла "Cry Me a River", за който се говори, че е посветен на изневяра от страна на Бритни.

През октомври 2002 г. певицата споделя пред сп. Rolling Stone: „Чувствам се променена. Малко по-сериозна съм от преди. Всичко е доста странно, защото когато си звезда всички непрекъснато се интересуват от теб – писнало ми е от това. Искам да имам различна перспектива, а не цялото ми семейство и толкова много хора да работят за мен. Искам да излизам с приятели и да не бъда популярна.“

Анджелина Джоли

Четете още: Брад обича да глези Анджелина

В момента е на: 38

Как се развиваше кариерата й, когато беше на 20: Първият успешен филм, с нейно участие - „Хакери“ се появява през 1995 г.

Личен живот на 20: На снимачната площадка на „Хакери“ Анджелина се влюбва в британския актьор Джони Лий Милър и двамата се женят през 1996 г., тогава Анджелина е на 20, а той на 23. Булката е облчена с кожени панталани и бяла тениска, на която с нейната кръв е изписано името на младоженеца.

По това време Анджелина не се опитва да скрие експериментите с дрогата, които прави. В свое интервю тя признава: „Изпробвала съм почти всички възможни наркотици: кокаин, екстази, LSD и любимия ми хероин“.

Клеър Дейнс

Четете още: Звезди без грим

В момента е на: 34

Как се развиваше кариерата й, когато беше на 20: По това време Клеър учи в университета в Йеил, който напука година по-късно. След като вече има зад гърба си филма „Ромео и Жулиета, през 1999 тя се появява на големия екран няколко пъти, във филмите The Mod Squad и Brokedown Palace.

Личен живот на 20: По това време Клеър има връзка с австралийския певец Бенджамин Лий, с когото излиза от 1997 до 2003.