Какво е общото между Риана, черния хайвер и българската роза

Риана, която отскоро премина в отбора на най-богатите звезди, демонстрира на феновете си какво закусва сутрин в леглото. Или по-точно с какво отбелязва своя празник, тъй като има повод за такъв.

Притежателката на 1,7 милиарда долара не се глези всеки ден със скъпия черен хайвер, но има сериозен повод да го направи този път, и той е свързан с първия парфюм на марката Fenty.

View post on Instagram
 


„Как се събуждам, след като #FENTYPARFUM се разпродаде тази сутрин“, споделя гордо Рири, качвайки няколко снимки в Инстаграм.

Вместо с луксозна сатенена нощница от нейната гореща колекция, певицата е с черен суичър със щампа. Изпълнителката е с очила, вероятно за да прикрие още съненото си лице без грим. Със сплетена на плитки коса, тя показва как с малка лъжичка хапва от хайвера, с който отбелязва поредното голямо постижение за своя бизнес.

View post on Instagram
 

Снимката веднага въодушеви феновете на звездата за успеха ѝ с парфюма, а гримьорката ѝ Присила Оно сподели, че всеки усилен труд рано или късно се отплаща.

Ароматът на Fenty Beauty, който ухае на лято и явно се харесва от хората, е „пикантен и сладък“. Той е вдъхновен от любимите градове на Риана, сред които Барбадос, Ню Йорк, Париж и Ел Ей. Съдържа нотки на магнолия, мускус, мандарина, боровинка, здравец, печели и, забележете, българска роза. Събран е в 75 мл и струва 120 долара.

Освен с Fenty Beauty и Fenty Skin, Риана трупа завидно богатство и чрез своята линия бельо Savage X Fenty, която пусна за първи път през 2018 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Сестрата на Бритни си изпусна зверски нервите, тя снима клипове гола напук на всички: какво точно се случва с това семейство?