Автор
Ева Григорова

Какво издават неловките фотоси на принцеса Шарлийн, заедно със семейството ѝ?

След почти 3-месечна раздяла принцесата на Монако - Шарлийн, се събра със своето семейство. Принц Албърт, заедно с двете им деца, пропътуваха стотици километри до Южна Африка, където принцесата се възстановява от мистериозна операция.

Шарлийн бе видяна за последно в Монако през януари, а семейството не се беше събирало от юни, когато четиримата се видяха отново в Южна Африка.

Шарлийн, която е родом от Кейп Таун, е в родината си от няколко месеца, след като получи сериозна инфекция на синусите. Преди две седмици пък тя бе подложена на 4-часова операция, за която обаче не са известни повече подробности.

View post on Instagram
 

Вчера тя пусна серия от снимки в своя профил в Instagram, на които позира заедно със семейството си. Експерти по езика на тялото побързаха да определят споделените снимки като “неловки”. Някои от тях дори изразиха мнение, че прегръдката между Шарлийн и принц Андрю не показва никаква емоционална връзка в двойката.

View post on Instagram
 

След дългото отсъствие на принцесата от светлината на прожекторите в Монако, множество издания излязоха с твърдението, че съвсем скоро предстои кралски развод. Източници на монархията обаче твърдят, че раздялата се дължи единствено и само на влошеното здравословно състояние на Шарлийн, която нямала възможност да пътува със самолет. Към момента Албърт и 6-годишните близнаци на двойката Жак и Габриела, ще останат в Южна Африка, докато принцесата се възстанови. Все още не е ясно колко време ще отнеме това, но близки до Шарлийн смятат, че тя няма да се върне в Монако поне до края на месец октомври.

View post on Instagram
 

През последните месеци все повече издания свързаха раздялата в кралската двойка с ново дело за бащинско, заведено срещу принц Албърт от неназована бразилка. Принцът вече издържа две свои извънбрачни деца, но според медиите последният иск е бил изключително болезнен за Шарлийн, тъй като по времето на раждането на детето през 2005 г., тя вече е познавала принц Албърт.

View post on Instagram
 

Принц Албърт и Шарлийн сключиха брак през 2011 г., а според различни източници булката се е опитала да избяга от сватбата цели три пъти, след като разбрала за изневери отстрана на бъдещия ѝ съпруг. Тогава монархията предложила сделка на булката-беглец - да дари принц Албърт с легитимен наследник и след това по своя преценка да реши дали да се разведе с него.

А дали моментът не е дошъл... 10 години по-късно?