Какво се случва с жената, която преди 11 години се ожени за себе си

Британката, която се врече във вечна вярност на себе си преди 11 години, продължава да сияе от радост и да се чувства щастлива от брака си, пише в. "Метро".

51-годишната Карън Рийд, която на 1 май 2010 г. се ожени за самата себе си, днес твърди, че е по-удовлетворена от всякога и че се гордее с взетото преди години решение.

Пред репортери на изданието тя все пак признава, че през изминалото десетилетие е имала няколко "кръшкания", но в тях нямало нищо сериозно, което да може да разклати стабилния ѝ брак със своята персона.


Карън Рийд живее в уелския град Порт Талбът. Когато навършила 40, тя си дала равносметка на изминалия си до този момент живот и си казала, че е време да се задоми. Брачният партньор, на когото спряла избора си обаче, се оказала самата тя - човекът, когото тя най-много обичала на света.

Тогава Карън си дала сметката, че е настъпил моментът, в който най-сетне трябва да поставя себе си на първо място. Нещото, на което започнала най-много да държи, било развитието ѝ на независима и уверена в себе си жена. Брачната церемония се провела в тесен кръг, като на нея били поканени най-близките хора на Рийд.

Нямало пищност и излишна помпозност, но тържеството било истинско и красиво. Самата Карън била с прекрасна булчинска рокля. Имал, разбира се, и шампанско, и лимузина. Купонът се състоял в петзвездния хотел "Морган" в уелския град Суонси.

Сред 16-те гости, които присъствали на сватбата, фигурирали 80-годишният баща на Карън - Брайън, 21-годишната ѝ дъщеря Ийви. Кум пък ѝ станал 48-годишният д-р Гарет Томас - верен приятел на семейството.

Четете още: Тайната на Кейт Мидълтън е разкрита: ето как успява да издържи цял ден на високи токчета?