Автор
Woman.bg

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Понякога се виждаме за кратко, но винаги сядаме заедно, пием чаша чай и обсъждаме деня. Това сподели съпругата на принц Чарлз Камила Паркър за отношенията с мъжа си в първия си разговор с Vogue.

Херцогинята на Корнуол за първи път позира пред британското издание на Модната библия и даде интервю. В юлския брой на списанието 74-годишната съпруга на принц Чарлз споделя как двамата намират време един за друг, докато изпълняват задълженията си на висши членове на кралското семейство.

View post on Instagram
 

„Когато се усамотим, най-хубавото нещо е, че всъщност седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая“, добавя Камила за себе си и съпруга си, с когото са женени от 2005 г.

View post on Instagram
 

„Много е отпускащо, защото знаеш, че не е нужно да водиш разговор. Просто седите и сте заедно“,казва бъдещата кралица. Камила Паркър, наричана на времето от лейди Даяна, третия човек в брака ѝ, извървя дълъг и сложен път, за да стигне до този момент. Тя до такава степен бе демонизирана на фона на огромната народна любов към Даяна, че човек би предположил, че тази жена трябва да е в дълбока депресия. Но тя издържа на огромното напрежение и скоро дори ще бъде кралица. За това даде благословията си самата Елизабет Втора през февруари, когато тя чества своя платинен юбилей. Тогава тя обяви, че желанието ѝ е Камила да бъде кралица консорт и да сложи безценната корона, изработена от платина и диаманти.

„Не е лесно. Наблюдавана съм отблизо толкова дълго време, че просто трябва да намериш начин да живееш с това“, казва Камила за травмата, която е преживяла. „Никой не обича да го гледат през цялото време и да го критикуват… Но мисля, че в крайна сметка стоя над това и продължавам нататък. Трябва да продължиш живота си“, разсъждава съпругата на Чарлз.