Автор
Woman.bg

Камила ще отбележи 75-ия си рожден ден с този портрет от Кейт

Камила Паркър ще отпразнува рождения си ден по специален начин. Херцогинята на Корнуол ще отбележи 75-ата си годишнина със снимка на Кейт Мидълтън, която е известна със страстта си към фотографията. Жената на принц Чарлз, която някой ден, когато Елизабет Втора си отиде, ще бъде кралица консорт, е заснета в градините на Рей Мил Хаус. Кадрите на херцогинята на Кеймбридж ще бъдат публикувани в изданието „Кънтри лайф“, а засега само тази снимка е достъпна за почитатели на кралското семейство:

Камила ще отбележи празника на 17 юли. "Няма да е нищо шумно и голямо. Ще прекарам рождения си ден със семейството и приятелите си", казва тя и допълва: "Когато достигнеш големи числа, независимо дали са 30, 50, 70, винаги си мислиш: Господи, колко съм стара!".

"Учим се от младите и те се учат от нас", споделя още тя пред британското издание на Vogue. В интервюто за изданието, дадено наскоро, тя разказва колко се радва да е баба и как се забавлява с внуците си. "Хубавото нещо на това да си баба е, че можеш да ги глезиш от време на време - да им позволяваш нещата, които родителите им забраняват", казва още Камила.