Кари Саймъндс и Борис Джонсън се ожениха на тайна церемония в събота. Казват, че събитието е било скромно и че двойката възнамерява да отпразнува повода отново с близките и семействата си следващото лято. До тогава ще изчака и меденият месец, информира Би Би Си.

Кари е избрала рокля в бохо стил на марката Costarellos на гръцкия дизайнер Christos Costarellos. Изработена е от тюл и коприна и е с изрязани ръчно дантелени апликации, характерни за този дизайнер. Според вестник "Телеграф", роклята не е купена, а била наета за събитието срещо 45 паунда. И съвсем очаквано, след появата на Кари, роклята, която струва 2870 паунда, е разпродадена, пише в. "Сън".



За косата младата мама е избрала прекрасен вeнец с бели цветя - момини сълзи, маргаритки и бели рози.

Борис Джонсън и Кари Саймъндс имат син. Уилфред Лоури Никълъс Джонсън се роди през април 2020 г.

Междувременно католици повдигнаха въпроса защо на премиера Борис Джонсън е позволено да сключи църковен брак, след като католицизмът не признава развода. Премиерът има предишни два развода – а според католическия закон повторен брак не е разрешен, ако бившият съпруг и съпруга са още живи. За щастие и двете бивши съпруги на Джонсън са в добро здраве, посочва "Ройтерс".