Кари, Миранда и Шарлот се завръщат: Градът си е същият, сексът го няма, но има много ботокс!

14 юни 2021 | 15:01
3807
4
Инстаграм, Getty images
4

Сара Джесика Паркър сподели снимка, на която са трите главни героини от култовия сериал. А феновете останаха поразени от промяната, настъпила с лицата им. Социалните мрежи преименуваха любимия си сериал в "Ботоксът и градът". 

Да, лицата им са подмладени, променени, абе не са същите. Ясно си личат следите от интервенциите, които актрисите са си подарили. Предполагам, с идеята да изглеждат по-добре. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Но те ни отнеха детската вяра в естествената хубост и в силата на любовта. Чарът не е в палавите мисли, в трапчинките, в русото, във високите токчета. Чарът на града е удавен в ботокс. И да, скъпи момичета, нищо е е същото. Няма я Саманта, няма го сексът. Няма я и прелестта на малките бръчици, получени след дългите безсънни нощи, прекарани в нощните клубове и дискотеките, в разговори в леглото на най-добрата приятелка, след заразязащия смях и изпитата бутилка вино или шампанско. 

Животът се е променил. Но не към добро. Не. Животът ни се променя все повече и се превръща в евтина секскукла с големи устни и напомпани цици, джуки и каквото още там се сетите. Дори дупетата вече не са естествени. Да го пляснеш и то да подскочи. А сега какво - подплънки, подобрения! Всичко е изкуствено. А най-лошото е, че и чувствата ни вървят в тази посока. 

А ни липсват ценности. Всякакви. И навсякъде. Дефицитна стока са те. Като чувствата. Светът се превърна в една материална повърхностна история за измислени успехи, изкуствена красота и премерена любов. Според каквото се даде, разбирайте "плати". 

А аз го обичах този сериал. Истински. Така, както обичам и секса, и града. Неподправен, чаровен, криещ изненади, приятни срещи, любовни истории. Без ботокс. Без фотошоп. Животът ни е един. И заслужава да бъде такъв, какъвто е. А не такъв, какъвто си мислим, че искаме да бъде. Нали?

Още по темата

Коментари

4
  15 юни 2021 | 00:59 отговор
 

Тъпа идея е да се измъкват още пари от продължения на сюжет, имащ в основата си свободата и сексуалността на млади жени. Саманта умно напусна, не пожела да е гротеска на самата себе си. Не съм гледала новите епизоди и нямам намерение да си губя времето с актриса като Сара Дж. Паркър, която и на младини ме дразнеше.

 
3
  14 юни 2021 | 18:09 отговор
 

Абсолютно точна статия

 
2 уууууу
  14 юни 2021 | 16:56 отговор
 

а мамо и таласъмииииииииии

 
1 до Милянка
  14 юни 2021 | 15:33 отговор
 

Ако нямат ботокс ще ги обиждате, че са дърти и "неподдържани". Ако имат - защо са си сложили! Една жена никога не може да се оттърве от обидите на другите жени!!!

 

Добави Коментар

Най-четени