Автор
Ева Григорова

Като в истинска приказка: Вижте уникалното булчинско парти на Парис Хилтън (снимки)

Миналата седмица Парис Хилтън и бъдещият ѝ съпруг Картър си спретнаха съвместно моминско и ергенски парти. Двамата избраха Лас Вегас за локация на купона, който се състоя в хотел Resorts World Las Vegas, който е собственост на семейство Хилтън.

На партито присъстваха всички близки членове на семейството на Парис: баща ѝ Рик, майка Кейти, сестра ѝ Ники със съпруга си Джеймс Ротшилд и брат ѝ Барън.

View post on Instagram
 

През уикенда пък семейство Хилтън реши да организира в чест на Парис булчинско парти. На него поканените са само жени, които носят подаръци и благопожелания за бъдещата булка. Купонът се състоя в имението на семейството в Бел Еър и бе планиран от Кати, майката на Парис, нейната сестра Ники и близка приятелка.

Партито бе озаглавено "Парис в страната на чудесата" и включваше различни елементи от популярната детска приказка, включително и актьор преоблечен като Шапкаря.


Булката все още пази датата на сватбата си в тайна от медиите, но по всичко личи, че заветният ден наближава. Парис и Картър се познават от повече от 15 години, но искрата на любовта пламва помежду им през 2019-а година по време на вечеря за Деня на благодарността. През февруари бизнесменът предложи брак на любимата си. Хилтън не крие, че Картър е мъжът, когото търси от много дълго време и именно той ще е перфектният баща за бъдещите й деца.


Парис Хилтън все още не е съобщила на журналистите точната дата на сватбата, но намекна, че то ще се случи много скоро - „след няколко седмици“. Парис и Картър се познават от много години и започнаха да се срещат през 2019 г. През февруари бизнесменът предложи брак на любимата си. 40-годишната Парис не крие, че Картър е мъжът, когото търси от много дълго време и именно той ще е перфектният баща за бъдещите ѝ деца.