Катрин Зита-Джоунс заведе порасналите си деца на приказна разходка с карета

20 януари 2022 | 13:14
1614
1
Instagram
1

Катрин Зита-Джоунс обича да отваря завесата на личния си живот, качвайки лични снимки и видеа на известното си семейство в Instagram.

Понякога обаче близките ѝ не споделят нейния ентусиазъм да запечатва най-скъпите им моменти чрез телефона си. През изминалата седмица тя качи приказно видео, на което се вижда как актрисата, съпругът ѝ Майкъл Дъглас и двете им деца Дилан и Карис се разхождат в карета на фона на зимен пейзаж.

“Когато семейството ти просто не иска да участва в поредното домашно видео. Вижте как се държат - махат за пред камерата” - написа актрисата към своя пост.

77-годишният Майкъл Дъглас и 52-годишната Катрин Зита-Джоунс са семейство вече повече от 20 години. През 2021-ва актрисата разкри пред сп. WSJ тайната на техния успешен брак. Катрин споделя, че за двойката е много важно да се забавляват заедно, както и да усещат любовта и уважението, които изпитват един към друг.“Аз и съпругът ми прекарваме доста време заедно, защото за разлика от много други двойки не работим от 9 до 5. Във връзката си сме имали много периоди, които сме прекарвали дълго време само двамата” - уточнява тя.

“Живяхме 12 години на Бермудските острови, за да отгледаме децата си. Уважаваме личното си пространство и чувството ни за хумор продължава да ни поддържа заедно” - допълни актрисата.

Още по темата

Коментари

1
  20 януари 2022 | 14:07 отговор
 

Сигурно не е правила секс от поне 15 години. Вече не й се иска да си ляга до някаква мумия, но не може да се откачи.

 
 
xyz
20 януари 2022 | 15:35

Парите на мумията са запечатали кладенчето, пък и времето и вече е отминало! Сега само ще се показва че още не е за изхвърляне

Добави Коментар

Най-четени