Автор
Woman.bg

Кажете какво виждате, за да ви кажем какви сте!

Днешният забавен тест говори много повече, отколкото предполагате за личността ви. Той е разработен от психолози и представлява картина, получена чрез налагането на образите на различни животни. Това, което видите първо, разкрива чертите на характера ви и житейските уроци, върху които трябва да поразмишлявате.



Кон


Конете са символ на живителната човешка сила, която подтиква човек към следване на мечтите. Те също така говорят за личност, успяваща да намери баланса между
вътрешната си природа и спазването на подходящо социално поведение.

В допълнение, тези, които видят първо жребеца, притежават силна сексуална енергия и любов към силните усещания.



Петел


Ако първо сте видели петела, то вие с ентусиазъм демонстрирате превъзходството си пред околните. Това обаче далеч не значи, че сте надути. Просто познавате силните си черти и ги показвате.

За китайците петелът е символ на петте най-ценни човешки добродетели, а именно – социалната отговорност, съпружеската вярност, смелостта, добротата и увереността.

Личните ви желания са приоритет за вас, но това не значи, че не работите и за общото благо.

Рак

Ракът ни напомня, че за да постигнем целите си невинаги трябва да следваме отъпканите пътеки, понякога начинанието се увенчава с успех, ако нещата бъдат разгледани през по-различна перспектива. Също така нека не забравяме, че животът в социума спомага израстването, но за да се развиваме и самоанализираме се нуждаем от време насаме със себе си. Ракът ни напомня именно това, подсещайки ни добре да се замислим над това кога трябва да упорстваме и да продължаваме напред и кога да отстъпим и да се оттеглим.

Ако сте видели първо рака, то най-вероятно сте срамежлив и силно сензитивен човек. Вие обичате да изследвате света, но и сте саможива личност, ценяща моментите на изолация.



Богомолка

Тези от вас, които първо са забелязали богомолката, имат силно изразена нужда от спокойствие и тишина. Вие сте изключително чувствителни към идващия отвън хаос и шум, но трябва да се научите да се справяте с тях, за да може по-лесно да се вслушвате във вътрешната си мъдрост.

Вие сте личност, която притежава и силата, и мотивацията да отдели нужното време, за да открие темпото на живот, което най-пълно ще я удовлетворява. Вие сте от хората, които се нуждаят от време да разгледат ситуацията от различни перспективи преди да вземат решение. Същевременно сте достатъчно умни и проницателни да знаете кога трябва да действате своевременно.



Вълк

Вълкът ни се показва, когато се нуждаем от подсещане, че макар да сме цивилизовани същества, трябва понякога да следваме своята дива природа. Ако първото, което видяхте, е вълкът то вие сте силно организиран човек, който обаче познава баланса между вътрешната хармония и дисциплината.

Притежавате силна интуиция и сте способни лесно да се привързвате. Емоционално интелигентни сте и поддържате силна връзка с приятелите и семейството си.

Имате предпоставките да сте непреклонни и да се стремите към конкуренция, също така имате ясно изразена нужда от добре регламентирани граници във всеки аспект от живота си.



Куче

Ако сте забелязали първо кучето, то се нуждаете от подсещане да бъдете мили, лоялни и верни... на себе си. В последно време може би сте забравили да почетете достойнствата си и не проявявате към себе си уважението, което заслужавате. Вие притежавате силен дух и сърце пълно с любов, затова и трудно може да бъдете пречупени.

Отдадени сте на другите, а любов, внимание и загриженост струи от всичко, което правите и изричате.



Орел

Виделите орел се нуждаят от обръщане към духовното. Трябва да се вслушате в сърцето си и да разчетете знаците на Вселената, за да откриете житейската си мисия.

На прав път сте. Щом орелът ви се е показал, значи сте личност, която е способен да се развива духовно и емоционално и същевременно да е твърдо стъпила на земята, успешно справяща се с ежедневните трудности на материалния живот.



Пеперуда

Ако сте забелязали първо пеперудата, то вие сте човек, който е отворен към промяната и сте склонни да извлечете доброто от всяка ситуация. Имате умението да се мобилизирате и поради това лесно се справяте с всяка ситуация, задала се на хоризонта. Също така се адаптирате лесно, въпреки че сте чувствителна натура, която улавя и изживява и най-малката промяна в заобикалящия я свят.

Притежавате силна харизма, а вътрешната и външната ви красота няма как да останат незабелязани дори и при мимолетен контакт.



Гълъб

Гълъбът е символ на спокойствието, затова ако сте съзрели първо него, това е знак, че трябва да се отпуснете и да разберете, че ако разперите криле и се оставите на попътния вятър, няма как да не стигнете до целта си.

Вие най-вероятно сте изключително внимателни и раздаващи се. А невинността, която излъчвате, силно привлича околните. Но трябва да внимавате добротата ви да не остави у другите впечатление, че могат да се възползват от вас.