Кейт изпратила на Меган цветя за примирие, реакцията ѝ ще ви зашемети

Колкото и голямо разстояние да ги дели, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл си остават най-обсъжданите кралски снахи, а сложните им отношения винаги са интересна тема за медиите. Светът отдавна говори за вражда помежду им, макар и те да отказват да коментират тези слухове. Съвсем ясно е обаче, че двете не хранят прекрасни чувства една към друга и сме имали много поводи да го забележим. Но се оказа, че една от тях е решила да постъпи мъдро и да зарови томахавката.

Според източници, коментирали пред изданието Vanity Fair, Кейт е направила опит за сдобряване с Меган, като ѝ е изпратила цветя. Американката обаче решила да отметне с лека ръка предложението за примирие и е отговорила, че този жест съвсем не е достатъчен.



Биографи на кралското семейство са категорични, че разривът между двете херцогини е породен от непреодолими различия помежду им и факта, че те нямат нищо общо с изключение на това, че са омъжени за принцове.

Приятели на Уилям и Кейт твърдят, че цялото кралско семейство е направило всичко възможно да приеме Меган максимално и тя да се чувства добре в него, въпреки че е крайно необичаен избор за принц на Великобритания. Актрисата обаче очаквала повече от Кейт и била разочарована, когато не видяла достатъчно топло отношение от нейна страна. И така започнало всичко...



Неоспорим факт е, че отношенията между братята Уилям и Хари също се вложиха драматично, откакто Меган влезе в кралското семейство и в момента двете двойки ги дели цял океан. Дали тази вражда ще приключи някога?

Четете още: Ето с кого се забавлява на морето Алекс Сърчаджиева (снимки)

Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!