Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже

08 март 2021 | 12:00
87237
13
снимки: Getty Images, Instagram
13

Забравете всичко, което сте чували до момента за отношенията между Меган Маркъл и останалите членове от кралското семейство и по-специално с Кейт. От години двете херцогини водят нещо подобно на скрита вражда помежду си, но досега нито една от тях не коментираше темата публично. Но ето че дойде моментът на истината и вече цял свят чу гласа на Меган и Хари, които абдикираха преди точно една година. Те застанаха смело пред легендарната водеща Опра Уинфри за двучасово и много открито интервю. 

По време на разговора двамата издадоха много детайли от живота си, преди да напуснат кралското семейство, но един от тях наистина ни учуди. Оказа се, че Меган е била умишлено злепоставена пред медиите и няколко месеца след сватбата ѝ с Хари е бил разпространен слух, истината зад която ще ви смрази. 

Става дума за седмицата преди деня, в който принцът и любимата му си казаха "Да" на официална церемония. Това е бил изключително напрегнат момент за Меган, не само защото ѝ предстои важна крачка във връзката ѝ с Хари, но и заради здравословните проблеми на баща ѝ и новината, че той няма да може да я придружи до олтара. И в морето от емоции херцогинята е трябвало да понесе и острото отношение на Кейт към нея. И ако до момента сте знаели, че Меган е била толкова груба със съпругата на принц Уилям, че дори я докарала до сълзи, се оказа че в действителност се е случило точно обратното. 

Маркъл е била разплакана и крайно огорчена от поведението на Мидълтън. По-късно обаче херцогинята на Кеймбридж е поискала да поправи грешката си, като се извинила на Меган с писмо и букет цветя. 

Кейт Мидълтън

"Седмицата преди сватбата беше много трудна и Кейт беше разстроена за нещо. Да, вярно е, че поводът за спора бяха роклите на шаферките. Но не искам да изпадам в подробности и да бъда пренебрежителна, тъй като тя се извини. Освен това, мисля че конфликтът се получи в контекста на всичко, което се случваше преди сватбата. Аз ѝ простих. Тя направи същото, каквото бих направила и аз, ако знаех, че съм наранила някого", споделя с вълнение херцогинята на Съсекс и добавя, че не би било справедливо да се впуска в подробности за случилото се, тъй като Кейт се е извинила.

Американката обаче не крие огорчението си от факта, че информацията в медиите е била неточна. Това от което най-много я е заболяло е, че не просто се говори неистина, а че е обвинена за ситуация, в която самата тя е била жертвата. Херцогинята стига и по-далеч, като споделя, че кралското семейство просто е искало да има злодей и герой за пред света и че никога няма да се обърне срещу Кейт, защото тя е добър човек. 

Четете още: Еха! Меган сподели, че е мислила за самоубийство и разкри пола на бебето, което очаква


Още по темата

Коментари

13 подушил
  23 март 2021 | 10:59 отговор
 

кейт е с пичка миризлива, като всички други

 
12 Възмутена
  11 март 2021 | 15:01 отговор
 

Меган какво очакваше.Пухено легло с грахово зърно и всички от кралското семейство да се надпреварват да го махнат да не и гложде.Тая разведена американка много добре си е направила сметката.Да му мисли Хари,щом с лека ръка зачертна цялата кралска фамилия,сега да се хване за майка Дория и да им изпълнява капризите .Яка му душа.

 
11 НЕНО ВЪЛЧЕВ
  11 март 2021 | 10:41 отговор
 

ОТ ВСИЧКИ ИЗКАЗАЛИ СЕ ДО ТУК ДАМАТА ПЕТРОВА НАЙ -- ТОЧНО НИ ИНФОРМИРА ''' ЗА ЖАБАТА И ГЬОЛА ''''МАЛКО ЛОГИСТИКА, МАЛКО ЛИЦЕВА И ГЛАСОВА АНТРОПОЛОГИЯ И ВСИЧКО СЕ ИЗЯСНЯВА !!!!!!!!! ПРОСТО Е !!!!!!!! С МАЛКАТА УГОВОРКА , ЧЕ НЕ И ЗА ПРОСТИТЕ ????????

 
10 Кралицата
  09 март 2021 | 21:31 отговор
 

след това интервю трябва достойно да замълчи и просто да ги игнорира. Предполагам, че няма да вземе да се оправдава. А Хари трябва да помисли малко в какво положение го поставя любимата му съпруга. Ако тя наистина го обича, няма да го разделя с най-близките му роднини. Искрено съжалявам кралицата и принц Филип, че на тази преклонна възраст трябва да преживеят такова нещо и се надявам да не си отидат от този свят огорчени и наранени от близките си хора. Ще е много тъжно.

 
9 poli09
  09 март 2021 | 11:15 отговор
 

Разказа им играта.

 
8 Кари
  09 март 2021 | 10:42 отговор
 

Горкото кралско семейство, едната снаха цигане, а другата злобна селска муцуна с фалшива усмивка.!

 
7 Ай
  08 март 2021 | 19:01 отговор
 

Вие самите писахте преди време за тази разправия между херцогинята на Кембридж и Маркъл. Маркъл е искала на сватбата и малките шаферки да бъдат боси, а предвид хладното време и евентуално да не ги убиват обувките Катрин е искала момиченцата да бъдат с чорапи. Шарлот беше много мъничка тогава и се спъна и падна на стълбите на влизане в църквата. Ако е била с чорапогащи, сигурно по-малко е щяла да се ужули. Та това е искала една майка за децата, ама коя е тя да казва.

 
6 Диана
  08 март 2021 | 17:38 отговор
 

Черните са най големите расисти!

 
5 Диана
  08 март 2021 | 17:36 отговор
 

Нагла ,лъжлива циганка! Доказа,че всичко е планирала,запознанството с Хари,поканите към известни хора без да ги познава,всичко е планирала!

 
4 Случаен
  08 март 2021 | 16:38 отговор
 

ММ със собственото си семейство не се разбира, че с кралското ли? Там си има протокол, вековни традиции и една новодошли снаха не може да командва парада.

 

Добави Коментар

Най-четени