Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже

08 март 2021 | 12:00
87236
13
снимки: Getty Images, Instagram
13

Забравете всичко, което сте чували до момента за отношенията между Меган Маркъл и останалите членове от кралското семейство и по-специално с Кейт. От години двете херцогини водят нещо подобно на скрита вражда помежду си, но досега нито една от тях не коментираше темата публично. Но ето че дойде моментът на истината и вече цял свят чу гласа на Меган и Хари, които абдикираха преди точно една година. Те застанаха смело пред легендарната водеща Опра Уинфри за двучасово и много открито интервю. 

По време на разговора двамата издадоха много детайли от живота си, преди да напуснат кралското семейство, но един от тях наистина ни учуди. Оказа се, че Меган е била умишлено злепоставена пред медиите и няколко месеца след сватбата ѝ с Хари е бил разпространен слух, истината зад която ще ви смрази. 

Става дума за седмицата преди деня, в който принцът и любимата му си казаха "Да" на официална церемония. Това е бил изключително напрегнат момент за Меган, не само защото ѝ предстои важна крачка във връзката ѝ с Хари, но и заради здравословните проблеми на баща ѝ и новината, че той няма да може да я придружи до олтара. И в морето от емоции херцогинята е трябвало да понесе и острото отношение на Кейт към нея. И ако до момента сте знаели, че Меган е била толкова груба със съпругата на принц Уилям, че дори я докарала до сълзи, се оказа че в действителност се е случило точно обратното. 

Маркъл е била разплакана и крайно огорчена от поведението на Мидълтън. По-късно обаче херцогинята на Кеймбридж е поискала да поправи грешката си, като се извинила на Меган с писмо и букет цветя. 

Кейт Мидълтън

"Седмицата преди сватбата беше много трудна и Кейт беше разстроена за нещо. Да, вярно е, че поводът за спора бяха роклите на шаферките. Но не искам да изпадам в подробности и да бъда пренебрежителна, тъй като тя се извини. Освен това, мисля че конфликтът се получи в контекста на всичко, което се случваше преди сватбата. Аз ѝ простих. Тя направи същото, каквото бих направила и аз, ако знаех, че съм наранила някого", споделя с вълнение херцогинята на Съсекс и добавя, че не би било справедливо да се впуска в подробности за случилото се, тъй като Кейт се е извинила.

Американката обаче не крие огорчението си от факта, че информацията в медиите е била неточна. Това от което най-много я е заболяло е, че не просто се говори неистина, а че е обвинена за ситуация, в която самата тя е била жертвата. Херцогинята стига и по-далеч, като споделя, че кралското семейство просто е искало да има злодей и герой за пред света и че никога няма да се обърне срещу Кейт, защото тя е добър човек. 

Четете още: Еха! Меган сподели, че е мислила за самоубийство и разкри пола на бебето, което очаква


Още по темата

Коментари

3 Тая
  08 март 2021 | 16:27 отговор
 

Не е за кралското семейство - да ходи там на .......

 
2 Петрова
  08 март 2021 | 15:37 отговор
 

Откакто тази американка се навря в кралското семейство следват непрекъснато някакви скандали и разправии.Тя просто не е за там, няма никакъв финес.

 
1 ГЕШЕВ ЗАЩИТАВА МАФИЯТА
  08 март 2021 | 13:45 отговор
 

Гешев до евродепутатите: Направено е всичко по делата и проверките, свързани с Борисов, престъпление няма

 
 
надран хейтър
08 март 2021 | 18:47

Тулуп, налазил си и оакваш всички сайтове с простотията си. Що първо не изпереш кафявото петно отзад на панталона си?

Добави Коментар

Най-четени