Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън излиза тайно, за да пие с приятели

Безспорно Кейт Мидълтън е сред най-заетите кралски особи, имайки предвид факта, че освен публична личност е и майка на три деца.

Това обаче далеч не означава, че избраницата на принц Уилям не може да намира време за среща с приятели и познати, които също като нея са и родители.



Според Daily Mail херцогинята дискретно е присъствала на вечерно събитие, проведено за родители на малчугани, посещаващи училището „Томас Батерсий“, в което учат и двете ѝ по-големи деца – Джордж и Шарлот.

Според изданието, за да присъства на вечерното родителско рандеву, Кейт умело избегнала дебнещите я зад всеки ъгъл фоторепортери, използвайки тайния вход до заведението.

Събитието се състояло в бар Boulevard, намиращ се в луксозния ресторант The Hollywood Arms в Челси, се съобщава още в публикацията. Мястото очевидно разполага с таен страничен вход, от който всеки високопоставен гост би могъл да се възползва, ако иска да посети заведението инкогнито. Удобна алтернатива и за херцогинята на Кеймбридж за случаите, когато кралската майка пожелае да се срещне с други родители на деца от училището на принц Джордж и принцеса Шарлот, без да предизвиква излишен медиен шум.

Четете още: Снимките на Кейт Мидълтън, които вбесиха Елизабет Втора