Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън: Мечтая децата ми да имат нормален живот

Кейт е категорична - въпреки че децата ѝ са кралски особи, тя иска те да имат нормален живот и да са част от "реалния свят".

"Херцогинята винаги е копнеела децата ѝ да имат истински живот, а не да растат с поведение ала-родени със сребърна лъжичка в устата. И тя, и херцогът държат децата им да получат житейския опит, който имат връстниците им, родени в обикновени семейства", разкрива пред "Дейли мейл" източник, пожелал да запази анонимност.

За целта Кейт се опитва да осигури на децата си, колкото се може по-нормално ежедневие, което да включва както игри, така и различни задължения, включително и градинарство.



Според източника решението на Кейт да отглежда децата си сякаш във вените им не тече синя кръв е повлияно от принцеса Даяна, която не се притесняваше да нарушава кралските традиции.

"Даяна много държеше Уилям и Хари да се сприятеляват със съучениците си и да не поддържат отношения само с деца от аристокрацията. Тя просто искаше те да имат нормално детство, да се редят на опашка за лакомство както всички останали малчугани. Кейт знае колко се възхищава съпругът ѝ на тези възгледи на майка си, затова и навярно сега се опитва да възпитава наследниците си по подобен начин", допълва източникът.

View post on Instagram
 

Освен това Кейт стриктно се грижи Джордж, Шарлот и Луи да не бъдят лигавени. Децата са възпитавани, че трябва да се спазват определени порядки и у тях категорично се изгражда разбирането, че неподчинение и публични сцени са недопустими. Затова и просто няма как да ги видите да плачат или да се тръшкат, дърпайки ръката на майка си. Още от ранна детска възраст и тримата знаят, че подобно поведение е недопустимо и че, когато са пред хора, трябва да се усмихват и ръкомахат.

Децата също така имат и вечерен час за лягане, който е точно 7, като отклонения от него не се търпят, без значение от обстоятелствата. Друго правило, свързано с отглеждането и възпитанието на наследниците на Кейт и Уилям, гласи – всички игри задължително са навън. Независимо от времето.

Много каране на колело, игра с кучетата им, а също и градинарство са сред забавленията на Джордж и Шарлот. Освен това при отглеждането на Джордж, Шарлот, та дори и на Луи усвояването на нови знания преминава именно чрез игра.

View post on Instagram
 
View post on Instagram