Когато Кейт Мидълтън и принц Уилям раздават щедро усмивките си на посещение в училище, предприятие или на официално събитие, е истински празник. Вчера двамата посетиха извезстна пекарна в Лондон, а визията на херцогинята нямаше как да остане незабелязана от нас.

Кейт бе като приказна фея, облечена в дълга бяла рокля с червени, флорални мотиви. Кройката подчертаваше женствената ѝ фигура, а визията ѝ бе завършена с елегантни бежови обувки на токчета със заострен връх.



Поводът Кейт и Уилям да посетят старата пекарна беше пандемията и как тя е повлияла на работещите и работата там. След беседата херцогинята запретна ръкави, сложи предпазна маска и се развихри в кухнята заедно с любимия си. Двамата се включиха в работния процес на пекарната, като разбира се, не пропуснаха да дезинфекцират ръцете си добре.

View post on Instagram
 

По време на приготовленията на тестените изделия Уилям изтъкна, че Кейт се справя отлично в кухнята.

Преди да посетят пекарната, Мидълтън и съпругът ѝ се срещнаха с мюсюлманската общност в Лондон и посетиха центъра по заетостта в Ийст Енд, за да поговорят за промените, които са били наложени заради пандемията.

Четете още: Най-романтичният 15 септември: Учителка получи предложение за брак