Кейт Мидълтън меси хляб в приказна рокля (видео)

16 септември 2020 | 12:22
7567
1
снимки: Getty Images, Instagram
1

Когато Кейт Мидълтън и принц Уилям раздават щедро усмивките си на посещение в училище, предприятие или на официално събитие, е истински празник. Вчера двамата посетиха извезстна пекарна в Лондон, а визията на херцогинята нямаше как да остане незабелязана от нас.

Кейт бе като приказна фея, облечена в дълга бяла рокля с червени, флорални мотиви. Кройката подчертаваше женствената ѝ фигура, а визията ѝ бе завършена с елегантни бежови обувки на токчета със заострен връх.

Кейт Мидълтън

Поводът Кейт и Уилям да посетят старата пекарна беше пандемията и как тя е повлияла на работещите и работата там. След беседата херцогинята запретна ръкави, сложи предпазна маска и се развихри в кухнята заедно с любимия си. Двамата се включиха в работния процес на пекарната, като разбира се, не пропуснаха да дезинфекцират ръцете си добре.

По време на приготовленията на тестените изделия Уилям изтъкна, че Кейт се справя отлично в кухнята.Преди да посетят пекарната, Мидълтън и съпругът ѝ се срещнаха с мюсюлманската общност в Лондон и посетиха центъра по заетостта в Ийст Енд, за да поговорят за промените, които са били наложени заради пандемията.

Четете още: Най-романтичният 15 септември: Учителка получи предложение за брак

Още по темата

Коментари

1 Иван
  19 септември 2020 | 09:27 отговор
 

Вие сте кьорави! Роклята е ЧЕРВЕНА с бели орнаменти, а не обратното!

 

Добави Коментар

Най-четени