Кейт Мидълтън безспорно е една от елегантните дами, които попадат под светлините на прожекторите.

Резултати от анкета, направена в края на 2018-а, показват, че според мнозина херцогинята на Кеймбридж има завиден стил и класа. В е на челно място в класацията, като зад нея се нарежда другата кралска снаха Меган Маркъл.

По последна информация Кейт е решила да вложи повече усилия по отношение на стила си и затова е прибегнала до нов специалист в тази област. Източник издава пред "Дейли Мейл", че Мидълтън е наела нов моден съветник, за да бъде стайлингът ѝ безупречен.

Според слуховете новият стилист на Кейт е Вирджиния Чадик-Хейли. "Тя отдавна е приятелка на принц Уилям и Кейт и също така присъства на сватбата им в Уестминстърското абатство през 2011 година", издава източникът от кралския двор. Познанството им датира още от студентските години, тъй като стилистката е учила заедно с тях в "Сейнт Андрюс".

View post on Instagram
 

"Джини е тайното оръжие на Катрин. Тя преобрази гардероба на херцогинята за нейните публични ангажименти и ѝ вдъхна чувство на увереност", споделя още източникът.

Преди Джини стилист на Кейт беше Наташа Арчър от списание "Hello!". Според информация на "Дейли Мейл" в момента Арчър е в отпуск по майчинство.