Кейт отново изобличи Меган в лъжа

10 август 2020 | 14:55
4275
1
снимки: Getty Images
1

За враждата между кралските снахи, Меган и Кейт, сме чели и чували много. Истината е обаче, че нито една от двете не са коментирали този въпрос публично. Според източници Маркъл обвинява Мидълтън за недобрите им отношения, тъй като още в самото начало тя се е държала студено с нея и дори избягвала двете да говорят. А в същото време Меган е очаквала, че Кейт ще бъде човекът, който ще ѝ помогне да се приспособи към кралското семейство.

Тази теза набра особена скорост, след като стана ясно, че е част от книгата за живота на Хари и любимата му „В търсене на свободата“. Но май ще се окаже, че това е поредната лъжа, изречена от Меган с цел да изглежда като жертва отстрани.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл

Представител на Кейт отхвърли напълно твърдението, че тя се е държала резервирано към херцогинята на Съсекс. Дори, за да подкрепи думите си, той посочи няколко снимки, на които ясно си личи, че двете снахи се държат много приятелски и топло една с друга. Според езика на тялото им Кейт и Меган не само са любезни една с друга, а дори изглеждат като близки приятелки.А къде ли е истината според вас?

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл

Четете още: Шарън Стоун предрече смъртта си

 

Още по темата

Коментари

1 :)
  10 август 2020 | 22:04 отговор
 

истина няма

 

Добави Коментар

Най-четени