Автор
Ева Григорова

Кейт срещу Меган: Грандиозният сблъсък на два свята! Коя печели?

Въпреки че са съпруги на двама от най-популярните престолонаследници на английския трон, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не биха могли да бъдат по-различни една от друга.

През последната една година в медиите се появиха множество спекулации относно отношенията между двете дами и въпреки че все още за публиката не е ясно коя коя е разплакала знаем едно нещо със сигурност - двете имат коренно различни ценности и отношение към живота. Това си пролича за пореден път и от начина, по който отпразнуваха 40-ия си юбилей.

На 8-ми януари Кейт Мидълтън отпразнува рождения си ден, споделяйки с публиката три свои портрета, които всички определиха като подготовка за нейната бъдеща роля на кралица на Англия. На тях херцогинята на Кеймбридж позира пред фотографа Паоло Роверси във впечатляващи рокли на Alexander McQueen, а фотосите са в рязък контраст с досегашните фотосесии, в които сме свикнали да виждаме Кейт в доста по-ежедневно облекло.

View post on Instagram
 


Този начин за отбелязване на повода бе доста по-различен от избора на Меган Маркъл, която през август 2020-а също навърши 40. По случай празника си тя пусна забавно клипче от имението си в САЩ, в което разговаря с комедийната актриса Мелиса Макарти, а двете дори се пошегуваха, че ще си направят еднакви татуировки. Меган избра да промотира и инициативата 40x40, която имаше за цел да вдъхнови различни хора да дадат 40 минути от времето си, за да помогнат на жени, които се опитват да се върнат на работа след майчинство.

View post on Instagram
 


Портретите на Кейт за първи път показаха по един наистина категоричен начин нейния статус на бъдеща кралица, а специалистите заявиха, че те са директно вдъхновени от стари фотоси на кралица Виктория и кралица Елизабет II.

Меган Маркъл пък от своя страна недвусмислено заявява чрез всичките си действия, че има желанието да затвърди своя имидж на холивудска знаменитост. Това тя ни показа и с противоречивото си участие в шоуто на Елън Дедженерис, където пие мляко от бебешко шише и участва в скрита камера.

View post on Instagram