Коби Брайънт и Ванеса: Любовта, която оцеля след аборт и предателства

23 август 2021 | 00:05
21463
3
снимки: Getty Images
3

На 26-и януари, 2020 г., светът загуби един велик спортист и легенда в баскетбола, а една жена се сбогува с най-голямата си любов. Коби Брайънт и дъщеря му Джиана си отидоха без време, а сега в семейството им цари тишина и тъга. Но нека се усмихнем, защото любовта между баскетболиста и половинката му Ванеса не заслужава да бъде забравена. За нея трябва да се говори, защото тя е пример за силата на чувствата и истинската вяра между партньорите, а рождената дата на баскетболиста, 23-ти август, е отличен повод да си припомним историята на любовта на живота му. 

Коби и дамата на сърцето му са истинско доказателство, че изпепеляващата любов не познава граници и препятствия. За нея няма невъзможни неща и непростими грешки. И след изневери и различия, тя остава. До гроб. Ето как започва всичко...Баскетболистът и Ванеса се запознават случайно на снимачната площадка на видеоклип точно преди 20 години. Тогава той е на 21, а тя все още е ученичка в гимназията (едва 17-годишна). И въпреки че и двамата са толкова млади, те се гмурват смело в морето на любовта. Връзката им започва почти веднага след първата им среща, а само 6 месеца по-късно Коби пада на едно коляно пред Ванеса с въпроса: „Ще станеш ли моя съпруга?“.

Няколко месеца след осъществяването на годежа двамата влюбени се бракосъчетават на скромна церемония. Любопитен факт е, че родителите на Коби Брайънт са твърдо против задомяването му и те така и не се появяват в щастливия сватбен ден. Но както споменахме – това не може да бъде пречка за толкова силна и изгаряща любов, каквато беше тази между Ванеса и великия баскетболист.През следващите години се раждат четирите им дъщери – Джиана, Бианка, Капри и Наталия. Междувременно, през 2003 г., се случва немислимото... Коби забива нож в гърба на любимата си, като ѝ изневерява с камериерка. Ванеса разбира за случая по изключително болезнен и унизителен начин. Камериерката завежда дело срещу баскетболиста, като го обвинява в изнасилване. На иска той отговаря, че наистина помежду им е имало сексуален контакт, но той не е бил насилствен, а по съвместно съгласие.

И въпреки че Ванеса разбира за предателството на любимия си в съда и е дълбоко наранена, тя не изоставя Коби. Напротив, стои редом до него в съда, където държи ръката му в този тежък момент. Месеци след като баскетболиста успява да постигне споразумение с камериерката и делото приключва, той споделя пред медиите, че се чувства много виновен. Причината за това е, че по време на процеса Ванеса е била бременна, но за съжаление губи бебето. Коби изтъква, че това се е случило заради стреса, за който той носи изцяло вината.И това изпитание обаче не успява да сложи край на любовта между Коби и съпругата му. Те отглеждат 4 щастливи деца, докато един ден...

Ванеса подава молба за развод заради „непреодолими различия“. С времето става ясно, че тя е допускала и за други изневери на Коби. Но когато на двама души им е писано да бъдат заедно до края, нищо не може да ги раздели и след няколко месеца двойката обявява, че ще се бори за съюза си.

В края на 2019-а Коби Брайънт сподели в социалните мрежи, че е изключително щастлив на връх годишната от запознанството му с Ванеса:

„На този ден преди 20 години срещнах най-добрия си приятел, моята кралица Ванеса. Реших тази вечер да я заведа на среща в Дисниленд, за да отпразнува като едно време (преди 4-те ни принцеси). Обичам те много!"И една красива любовна история, продължила цели две десетилетия, видя своя край.

Четете още: 140-килограмовата Лизо не крие целулит и носи мини

Още по темата

Коментари

3
  23 август 2021 | 10:02 отговор
 

Ванеска не пуска паричките. След изневярата е трябвало да си бие шута, но не й се бачка.

 
 
Бивш от НСГП
23 август 2021 | 12:10

Баш Черния и Зъл Сатана си го прибра това Черно и Надменно Негро. Там при другите Черни Негра. При флорънс грифит джойнър и майкъл джексън "белия".

2
  31 януари 2020 | 21:00 отговор
 

 
1 ...
  31 януари 2020 | 16:22 отговор
 

След предателствата нищо освен интересите не оцелява,сладури.

 
 
01 февруари 2020 | 12:46

След предателствата, дори интересите оцеляват с едно на ум.

Добави Коментар

Най-четени