Автор
Кристина Кирова

Коби Брайънт и Ванеса: Любовта, която оцеля след аборт и предателства

На 26-и януари, 2020 г., светът загуби един велик спортист и легенда в баскетбола, а една жена се сбогува с най-голямата си любов. Коби Брайънт и дъщеря му Джиана си отидоха без време, а сега в семейството им цари тишина и тъга. Но нека се усмихнем, защото любовта между баскетболиста и половинката му Ванеса не заслужава да бъде забравена. За нея трябва да се говори, защото тя е пример за силата на чувствата и истинската вяра между партньорите. Да си припомним историята на любовта на живота му. 

Коби и дамата на сърцето му са истинско доказателство, че изпепеляващата любов не познава граници и препятствия. За нея няма невъзможни неща и непростими грешки. И след изневери и различия, тя остава. До гроб. Ето как започва всичко...

Баскетболистът и Ванеса се запознават случайно на снимачната площадка на видеоклип точно преди 20 години. Тогава той е на 21, а тя все още е ученичка в гимназията (едва 17-годишна). И въпреки че и двамата са толкова млади, те се гмурват смело в морето на любовта. Връзката им започва почти веднага след първата им среща, а само 6 месеца по-късно Коби пада на едно коляно пред Ванеса с въпроса: „Ще станеш ли моя съпруга?“

Няколко месеца след осъществяването на годежа двамата влюбени се бракосъчетават на скромна церемония. Любопитен факт е, че родителите на Коби Брайънт са твърдо против задомяването му и те така и не се появяват в щастливия сватбен ден. Но както споменахме – това не може да бъде пречка за толкова силна и изгаряща любов, каквато беше тази между Ванеса и великия баскетболист.

През следващите години се раждат четирите им дъщери – Джиана, Бианка, Капри и Наталия. Междувременно, през 2003 г., се случва немислимото... Коби забива нож в гърба на любимата си, като ѝ изневерява с камериерка. Ванеса разбира за случая по изключително болезнен и унизителен начин. Камериерката завежда дело срещу баскетболиста, като го обвинява в изнасилване. На иска той отговаря, че наистина помежду им е имало сексуален контакт, но той не е бил насилствен, а по съвместно съгласие.

И въпреки че Ванеса разбира за предателството на любимия си в съда и е дълбоко наранена, тя не изоставя Коби. Напротив, стои редом до него в съда, където държи ръката му в този тежък момент. Месеци след като баскетболиста успява да постигне споразумение с камериерката и делото приключва, той споделя пред медиите, че се чувства много виновен. Причината за това е, че по време на процеса Ванеса е била бременна, но за съжаление губи бебето. Коби изтъква, че това се е случило заради стреса, за който той носи изцяло вината.

И това изпитание обаче не успява да сложи край на любовта между Коби и съпругата му. Те отглеждат 4 щастливи деца, докато един ден...

Ванеса подава молба за развод заради „непреодолими различия“. С времето става ясно, че тя е допускала и за други изневери на Коби. Но когато на двама души им е писано да бъдат заедно до края, нищо не може да ги раздели и след няколко месеца двойката обявява, че ще се бори за съюза си.

Когато любовта е по-силна от смъртта: Съпругата на Коби Брайънт ни разплака с ето тези думи
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Когато любовта е по-силна от смъртта: Съпругата на Коби Брайънт ни разплака с ето тези думи

Автор Woman.bg

В края на 2019-а Коби Брайънт сподели в социалните мрежи, че е изключително щастлив на връх годишната от запознанството му с Ванеса:

„На този ден преди 20 години срещнах най-добрия си приятел, моята кралица Ванеса. Реших тази вечер да я заведа на среща в Дисниленд, за да отпразнува като едно време (преди 4-те ни принцеси). Обичам те много!"

И една красива любовна история, продължила цели две десетилетия, видя своя край.