Тя бе просто едно пораснало момиче с големи неосъществени мечти. Тя е Джиана Шортино, която цял живот копнее да бъде на сцената, под светлината на прожекторите. И това не е просто желание - тя има дарбата да бъде актриса и всеки преподавател, който се е докоснал до таланта ѝ вярва силно в нея.

Минават години, Джиана расте, напълно уверена в качествата си и вярва, че съдбата ще я постави там, където ѝ е място. Че старанието ѝ да бъде перфектна и необикновената ѝ същност ще бъдат заслужено оценени. Оказа се обаче, че животът ще ѝ поднесе болезнен урок.

Джиана дълго време упорито ходи на кастинги и прави всичко възможно, за да получи ролята на живота си и да намери своето място под слънцето, но това така и не се случва. Никой не разбира защо талантливата актриса е отритната в средите и никой не желае да работи с нея, въпреки големите ѝ артистични заложби. Един ден обаче тя осъзнава горчивата истина – в шоубизнеса никой не се интересува от таланта ти, ако килограмите ти са вповече. Нямаш перфектна визия? Не заслужаваш внимание, нямаш шансове.

Да, истината е горчива, дори обидна, но Джиана е твърдо решена да се пребори и да бъде на сцената. Внезапно осъзнала, че ако видът ѝ е привлекателен, пред нея ще се отворят много врати и качествата ѝ ще бъдат оценени.

View post on Instagram
 


В името на най-съкровената си мечта, Джиана Шортино предприема няколко смели стъпки, първата от които е да се подложи на операция за смаляване на стомаха. След това преосмисля напълно хранителния си режим, като заменя любимите си пилешки крилца и пържени картофки със здравословна храна. Малко след като забелязва резултата от усилията си, Джиана започва и тренировки във фитнеса – 5 пъти седмично по 2 часа.

С всеки изминал ден талантливата дама става все по-красива и нежна, а не след дълго започва да получава и вниманието, за което до вчера е можела само да си мечтае.

View post on Instagram
 

Днес г-ца Шортино е едно от най-търсените имена в Холивуд, а предложенията за роли буквално валят едно след друго. Талантливата дама сама успява да се убеди, че хубавата фигура и здравословният външен вид са неизменна част от успех и затова в момента тя не спира да използва профила си в Инстаграм, за да вдъхнови и други жени.

В рамките на само една година Джиана се сбогува с цели 100 кг и постига мечтата си да бъде известна актриса, а също така намира и любовта на живота си. Трънливият път винаги е към красивите гледки и ни носи най-сладките победи в този живот.

View post on Instagram
 


Четете още: Враждата между Меган и Кейт се ожесточава