Когато си под карантина, но имаш дизайнерска маска и бръмчиш с частния си самолет

04 април 2020 | 17:52
11020
1
снимки: Instagram
1

Коронавирусът създаде лъжливото усещане, че пред него всички сме равни. Не, не сме и никога не сме били. Дори и затворени под карантина, едни я карат далеч по-добре от други. И докато много хора са изплашени до смърт, защото вчера са загубили работата си, а задълженията им не спират да растат, то други сякаш са в Рая.

Има една порода деца, които за добро или за лошо, се раждат в лукс и изобилие. Повечето от тях нямат представа що е то „ограничение“, просто никога не им се е случвало да стигат до него. И макар на теория да знаят, че парите не падат от небето, всъщност получават всичко наготово, а портмонетата им се пълнят сами. Е, тяхната карантина, вярвайте, е доста по-различна от нашата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flexin in 2020 be like.. @daily.st

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on


Тяхната изолация е мечтаният живот за много хора. Те имат избор в кое точно семейно имение да отседнат, за да се откъснат от света, но дори и да им се наложи да се покажат навън, го правят с най-различни красиви дизайнерски маски.

Можете да видите как прекарват времето си, защото те не пропускат да споделят личните си преживявания в Инстаграм. И ще забележите, че докато ние се запасяваме с тоалетна хартия и се чудим кое замразено ядене да приготвим довечера, те се наслаждават на разходки с частните си самолети, яхти и собствени тузарски коли. Те не се молят по аптеките за последната медицинска маска, защото имат такива, ушити от дизайнери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Protect your loved ones @dradionova

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on


Всъщност, именията им са толкова големи и луксозни, че могат да си правят достатъчно големи разходки с шампанско в ръка. Разстоянието от единия край до другия край на именията им е равно на хубава разходка из квартала, може дори да се загубят по средата.

Нощните клубове не им липсват, защото си имат собствени у дома, макар и да не могат да си позволят да направят зрелищен купон с десетки гости. За тях няма значение дали фитнесът е отворен, защото си имат у дома.Всъшност, за тях карантината съвсем не е по-различна от обичайния им начин на живот. Но какво е луксът, ако му се радваш сам? Какво е пътуването, макар и с частен самолет, ако не е споделено с приятели? Ето тук вече сме равни в чувството си за самота. Бихте ли предпочели техния начин на живот пред вашия? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine never looked so fresh @alexadellanos

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on


Четете още: Те се разделиха, но карат карантината заедно - как издържат?

Още по темата

Коментари

1
  05 април 2020 | 06:51 отговор
 

Статията ви е гавра с обикновените хора, а финалният въпрос към тях ...Наистина ли не знаете отговора? Коя майка не мечтае момчетата и да имат къде да тичат, спортуват и играят на воля? Майната им на дизайнерските маски, но да държиш децата затворени си е достатъчно трудно! По-добре да бяхте инициирали ушиването на маски, да направите нещо полезно, жените да шият и изпращат маските там, където не достигат! Няма нужда да ни развявате самодоволни богаташки задници в ситуация, близка до война!

 

Добави Коментар

Най-четени