Модата не е това, което беше. От няколко години насам едни от популярните модели са тези с по-пищни форми. Повярвайте, изкарват достатъчно, за да си позволят да дебелеят. Но сега ще ви покажем кои мъже топлят леглото на тези сладуранки.

Ашли Греъм и Джъстин Ервин

View post on Instagram
 

Тя е на 31 години и е истинска сензация на модния подиум. Ашли мечтаела да мине по котешката пътека ощ от дете. Когато била на 12 обаче не я искали за модел. Години по-късно тя все пак блесна на подиума и промени модната индустрия, а светът я заобича. Освен че е успешна в кариерата си за модели "плюс сайз", Ашли е щастлива и в личния си живот. Мъжът до нея е Джъстин Ервин. Той не се интересувал колко килограма е. Двамата са женени от 2010 г.

Катя Жаркова и съпругът ѝ Андрю

View post on Instagram
 

37-годишната блондинка от Беларус споделя, че е благодарна на майка си, че я е научила да бъде позитивна. Тя е един от успешните модели, а теглото ѝ е 82 кг на височина 178 см. Има договор с модна агенция в Маями. Освен това тя е и телевизионен водещ, участник в танцово шоу, щастлива съпруга и майка. През цялото време съпругът ѝ Андрю е плътно до нея и я обича независимо от килцата. Катя и Андрей имат дъщеря на 1 годинка.

Тес и Ник Холидей

View post on Instagram
 

Тес Холидей е сред най-обсъжданите и богати модели в категорията "плюс сайз". Усмихнатата дама тежи 155 кг, но тя е щастлива в професионалния и личния си живот. Преди години Тес мислела, че няма да намери щастието. С днешна дата обаче тя е щастлива съпруга на австралийския фотограф Ник Холидей, с когото се ожениха преди три години. Имат двама сина - Бауи и Райли, който е от предишна връзка на Тес. Ник се славел като превъзходен баща, който се разбира чудесно и с двете момчета.

Робин Лоули и Еверест Шмид

View post on Instagram
 

Нестандартните ѝ размери вкараха Робин в графата за модели "плюс сайз". Тя обаче завладя модния подиум, има много корици за списания, а освен това снима за различни марки бельо и бански. Щастлива е със съпруга си Еверест Шмид, от когото има дъщеря. Между другото Робин се опита да свали излишните килца, но все още продължава да вкарва себе си в графата за модели с наднормено тегло.