Ако повечето хора по света получават парфюми, бижута, шалове или ръкавици за Коледа, то при звездите летвата е вдигната много по-високо. Или поне в семейство Кардашиян.

Очевидно рапърът Кание Уест обича безрезервно любимата си Ким и би направил всичко за нея, за да бъде тя щастлива. Най-просто казано, човекът не се скъпи и е готов да ѝ подари абсолютно всичко. Ето че разбрахме какъв е бил жестът му към нея за един от светлите празници - Коледа. Внимавайте, може и да се шокирате.

Ким получи от любимия си тузарски апартамент на стойност 14 милиона в сърцето на Флорида - Маями. Имотът се намира на бреговата ивица и е в нова красива 18-етажна сграда. Кание набелязал апартамента по-рано този месец, когато самият той отскочи за малко до Маями. Домът разполага с 4 спални, 5 бани и огромна тераса с гледка към океана.

Според близки на звездната двойка Ким е повече от приятно изненадана и дори не е подозирала за намеренията на Кание. Сделката все още не е приключила, очаква се апартаментът да стане собственост на Ким през януари.

Четете още: Защо Кейт и Уилям никога не се докосват