Колко е сладка! Танцуващият милионер показа дъщеря си

18 януари 2021 | 11:32
22250
2
снимки: Instagram
2

През октомври невероятният Джанлука Ваки, когото всички познаваме като Танцуващият милионер, стана татко за първи път. Любимата му Шарън Фонсека, която е с почти три десетилетия по-млада от него, го дари с първородна дъщеря, която се радва на огромна любов и грижи. 

Гордият татко обаче разкри една не толкова радостна истина около раждането на малката му принцеса.

Момиченцето се е появило на бял свят с цепнато небце и се е наложило да бъде оперирано. За щастие днес бебето е добре и Джанлука не пропусна да сподели в Инстаграм колко е щастлив с двете си момичета. Танцуващият милионер публикува снимка, на която той и половинката му се усмихват един на друг, гледайки се влюбено в очите, а между тях е плодът на тяхната обич - Блу. 

Към кадъра Джанлука е написал и невероятно трогателно послание: "Целият ми живот в една снимка... нямам какво да добавя повече."

Четете още: Вили Сечкова с отворено писмо към всички български майки и жени

Още по темата

Коментари

2
  21 януари 2021 | 11:35 отговор
 

Като видях снимката, си помислих че е някой дърт педофил, който очевидно е навит на дъщеря си, за да се снима така с нея. А то се оказа, че това била жена му, но така или иначе не съм съвсем далеч от истината. На дърти години седнал бебета да прави.

 
1
  18 януари 2021 | 16:39 отговор
 

Дедо и го е слагал на таз безлична мисирка!Много голяма новина...

 

Добави Коментар

Най-четени