Колко сладко! Кралицата се появи с бастун за първи път на събитие

13 октомври 2021 | 13:25
1411
1
Инстаграм, Getty images
1

Кралица Елизабет II се появи за първи път с малък черен бастун по време на важно публично събитие. Във вторник тя присъства на църковна служба в Уестминстърското абатство в Лондон.

95-годишната кралица излезе от колата, в която пътуваше с дъщеря си - принцеса Ан, държейки в ръка черен бастун. Гледка, която не се вижда всеки ден, писа АФП.

 

За последен път Елизабет Втора е била снимана с бастун, когато претърпя операция на коляното през 2004 г. От канцеларията ѝ не посочват причината, поради която е използвала помощното средство за ходене.

Кралицата, която е най-дългогодишният британски монарх, по принцип се радва на добро здраве за напреднала си възраст, а последното ѝ известно заболяване е кратък престой в болница през 2013 г., когато е имала стомашни проблеми.

 

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  13 октомври 2021 | 15:15 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Брутално Грозен и Зъл Смрадлив Чистокръвен Мизерен Мангал БЕ. Че сега в кое семейно ложе си БЕ. За наша "надка" БЕ.

 
 
Бивш от МВР
13 октомври 2021 | 15:16

Весела Георгиева, че осем години в Системата на МВР са ми напълно достатъчни за да съм Бивш от МВР.

 
Бивш от МВР
13 октомври 2021 | 15:19

!! надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.!!Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.!!Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Бивш от МВР
13 октомври 2021 | 15:20

За павел, милена велба, бай ставри и ани салич БЕ.

Добави Коментар

Най-четени