Слухът, че Брад Пит има нова любов, обиколи световните медии за отрицателно време, малко след като холивудският ас кацна вчера с частен самолет от Париж на летище „Льо Кастелет“ в компанията на млада красавица.

Според Entertainment Tonight Потуралски е летяла до летище „Шарл де Гол“ във френската столица от родния ѝ Берлин, а Пит - от Лос Анджелис. „Двамата се качиха в кола, която ги закара до летището за следващия полет“, каза очевидец. "Те бяха много сдържани и бързо се качиха в самолета." Много скоро се появи и снимка в потвърждение на тези думи.

Американското издание на ОК! списание пък също цитира свидетел, който твърди че, преди да се качат на частния си самолет, двойката е била видяна да се държи като „тийнейджъри“.

View post on Instagram
 

Малко след това Us Weekly също потвърди новината за връзката. Междувременно много медии и фенове пък доловиха прилика между Никол и бившата съпруга на Брад Пит - Анджелина Джоли.

Откога обаче двамата се познават, дали наистина отношенията им са сериозни и накъде са се запътили двамата заедно, засега няма официална информация.

Таблоидите гадаят, че младата дама най-вероятно ще прекара известно време с Брад в неговото приказно имение „Шато Миравал“ - имот, който актьорът закупи за 67 млн. долара през 2011 г. А докато всички умуват и се чудят къде ще се уедини двойката и дали между тях има наистина романс, ние ще се опитаме да разберем коя всъщност е тази млада жена, която е пленила сърцето на Брад Пит.

View post on Instagram
 

Успешен модел

Никол Потуралски, която е известна в модната индустрия под името Нико Мери, е успешен модел, който работи към три влиятелни агенции: A Management, Official Models и NEXT Models. Била е на кориците на няколко лъскави списания, включително на германския Harper’s Bazaar и на новия септемврийски брой на ELLE Германия.

Космополитна личност

Никол е родена в немския град Бергкамен, но е с полски произход - баща ѝ е поляк, а майка ѝ - германка, пише Daily Mail. Според източник пред изданието тя говори пет езика, а според постовете ѝ в Инстаграм разделя времето си между Лос Анджелис и Берлин. Потуралски е споделила и снимки от пътувания до Ибиса и италианския бряг на Амалфи. На въпроса каква е нейната суперсила, в профила си в A Management моделът отговоря: „Пътувам във времето, за да мога да посетя всички тези невероятни и исторически събития, включително бъдещето“. Daily Mail съобщава още, че манекенката е искала да стане морски биолог, но на 13-годишна възраст била забелязана от моден скаут в Дисниленд Париж и получила предложение за работа.

View post on Instagram
 

Майка

Никол Потуралски също е родител като Брад Пит, но не на шест, а на едно дете. Има син – Емил. През февруари тя е публикувала снимка на себе си и сина си, който разхожда по една от улиците на Лос Анджелис, където, между другото, живее... Брад Пит – факт, който навежда на мисълта, че двамата с Пит са се познавали още тогава. "Ангелска сила. Най-добър приятел. Най-добра компания. Банда!", е написала тя към кадъра.

Социално ангажирана

Подобно на Пит, Потруалски не е безразлична и към наболели социални проблеми в обществото. През май тя облече блуза с надпис: „Защитете децата, а не оръжията“. Една от категориите ѝ в Instagram Moments е озаглавена „Спасете децата“ - в нея Никол споделя начини за прекратяване на сексуалния трафик на деца. Там тя дори е публикувала реч, която Блейк Лайвли произнесе на събитие през 2017 г. по повод наболелият въпрос с детската порнография. Известен факт е, че актрисата и съпругът ѝ Райн Рейнълдс се занимават отдавна с благотворителност – помагат на хора, които страдат от природни бедствия и на деца от семейства с ниски доходи, посещават деца в болници и подкрепят Коалицията за спасяване на деца – жертви на детската порнография.

View post on Instagram
 

На 28 март Никол Потуралски плени последователите си с публикация към своя снимка, към която е написала: „Съботите в нашите дни за мен са време за размишления, четене на книги, прекарване на времето с по-добрата ми половина“. Интересно дали зад думичката "нашите", не се крие именно Брад Пит.

Четете още: Официално: Брад Пит влюбен в 30 години по-млада моделка (снимки)