Нови проблеми в Рая - кралица Елизабет II е взела на мушка една от снахите си и с изненада установяваме, че това не е Меган, а Кейт. Според слуховете възрастната дама е силно притеснена от поведението на Мидълтън и то още, откакто е станала част от кралската фамилия.

Проблемът бил отношението на херцогинята на Кеймбридж към финансите, тя била с твърде широки пръсти. Този казус притеснява кралицата особено много в момента, тъй като се задава криза във Великобритания и дори кралското семейство не бива да допуска толкова големи харчове.

Според източници Кейт обаче често си правела екзотични почивки и двамата с Уилям не спират да изразходват щедро количество финанси, откакто са заедно. Години преди да се оженят, Кейт не спираше да бъде активна част от нощния живот на Лондон, а с Уилям често отскачаха до различни красиви дестинации с луксозни хотели. Разбира се, тя също както и Меган, първоначално залагаше и на много по-скъпи дрехи за официалните си ангажименти, но в последните години посяга и към по-скромните, дори често повтаря тоалетите си.

А дали скандалът между нея и кралицата наистина ще назрее, или това е плод на клюи, с времето ще разберем.

Четете още: Мъка или нова любов: Защо Селин Дион се стопи?