Кралицата свика спешна среща, но не покани Кейт. Защо?

11 март 2021 | 07:35
16077
4
снимки: Getty Images
4

Не е тайна за никого, че в момента отношенията между принц Хари и Меган с кралското семейство са повече от обтегнати. След като херцозите на Съсекс взривиха не само САЩ и Великобритания, но и цял свят с изповедта си, те обявиха истинска война на кралицата. Според изданието "Дейли Мейл" Нейно Величество, както и всички членове на фамилията са парализирани от "скръб и шок" и са се събрали на спешна среща, за да обсъдят какви действия да предприемат оттук нататък.

В момента кралското семейство е затворено между дебели стени, а персоналът на Бъкингамския дворец не е мигнал няколко денонощия, гледайки интервюто на Меган и Хари. Любопитен факт е, че на спешната среща са присъствали единствено Елизабет, Чарлз и Уилям, без участието на Кейт, за която Маркъл не се изказа никак ласкаво. 

Кейт Мидълтън

Според кралски експерти Нейно Величество няма да бърза със следващите си ходове, а снощи излезе и официалното ѝ становище за интервюто. И макар то да не бе многословно, между редовете прозира огорчението ѝ от обвиненията на Меган и любимия ѝ внук. Обръщението ѝ завършва с думите: "Меган, Хари и Арчи винаги ще бъдат обичани членове на кралското семейство", но ясно личи, че войната вече е налице. 

Меган Маркъл, принц Хари

По думите на лорд Зак Голдсмит: "Хари взриви семейството си", а интервюто вече е обследвано от частния секретар на кралицата и принц Чарлз, сър Едуард Иънг.

Още по темата

Коментари

4 ВИЖТЕ КВО СИ МИСЛЯ:
  18 март 2021 | 20:51 отговор
 

Случайно ми падна сгода да ви се изповядам: Не ми пука никоя гънка и никой орган за всшите грижи.

 
3 Мини
  18 март 2021 | 14:46 отговор
 

Хари, е син на Даяна и Марк Дайър,същия е оранжев и е един от кръстниците на Арчи.Отгледан като принц но без бъдеще в кралския двор.Затова му разрешиха да се ожени за разведена, цветнокожа актриса.Същата не е с нормално семейство, но кралския двор я прие и принц Чарлс я заведе до олтара. Спрямо Кейт са били далеч по строги,но тя е бъдещата кралица и не се оплаква. Коя е Метан, и защо непрекъснато се оплаква? Отиде в Африка при бедните хора и започна да реве, че не я питали как е.Сега я избива на расизъм. Истината е че и двамата са много объркани и потиснати от това, че са наясно - не са никакви принц и принцеса.

 
2 Баба
  12 март 2021 | 09:56 отговор
 

Открай време е така...въртиопашката разиграва цялото семейство,а свестният човек в семейството го изкарват виновен.Ясно е къде се е прицелила булката-беглец...да окепази Кейт...Нооо,Кейт е класи над нея...

 
1 Стела петкова
  11 март 2021 | 11:44 отговор
 

Целта е да се елиминират кейт и уилям и меган да се върне като кралица на бял кон

 
 
11 март 2021 | 12:07

а дали може да язди? :)

Добави Коментар

Най-четени