Кралското семейство отново показа на Меган и Хари, че са никои - ето какво се случи

17 септември 2022 | 18:38
74583
16
снимки: Getty Images
16

Меган Маркъл и принц Хари определено са на път да изгладят отношенията си с членовете на кралската фамилия, но изглежда, че преди това ще трябва да изтърпят някои унижения. Херцозите на Съсекс вече показаха пред света, че са готови да застанат рамо до рамо с принц Уилям и съпругата му Кейт въпреки тежките нападки, които им отправяха през последните две години. Принцът и принцесата на Уелс пък първи подадоха ръка на Меган и Хари, но определено нищо не е същото както преди. 

Утре ще бъде последният ден преди погребението на кралица Елизабет Втора. Той ще завърши с официален прием на световни лидери и чуждестранни кралски особи в Бъкингамския дворец. Всички членове на фамилията ще присъстват, за да почетат за пореден път паметта на Нейно Величество, но изглежда, че Меган и Хари няма да имат място на събитието. 

уилям, кейт, меган, хари

Любопитен факт е, че херцозите на Съсекс получили покана от крал Чарлз Трети и Камила по-рано тази седмица, но днес от двореца бе съобщено, че на мероприятието ще присъстват единствено "работещите членове на кралската фамилия". А знаем, че Хари и любимата му официално не са от тях. 

принц Хари, Меган Маркъл

Сред гостите утре се очаква да бъдат Джо Байдън, Еманюел Макрон и Джъстин Трюдо. Световни лидери, както и кралски особи от други страни ще бъдат посрещнати в двореца от принцът и принцесата на Уелс. 

Четете още: Дъщерята на Елизабет просълзи света: Сбогом, мамо, кралице

Още по темата

Коментари

6
  17 септември 2022 | 22:02 отговор
 

Двете братчета-плешивци с две златотърсачки и любителки на титли! Скоро ще се свърши таз монархия! Крал им е Чарлито 3 дето е гнус и кралица още по-гнусната му Камила!

 
 
Сн.Василева
18 септември 2022 | 17:58

А ти пък кой си? Комплексиран българин

5 Росица
  17 септември 2022 | 21:51 отговор
 

Скоро тази монархия трябва да приключи.Достатъчно са изсмукали от народа си и колониите. Като им национализират имуществото,което е на държавата,ще ги питам какви стойки и бижута ще показват. За мен монархията е един балон за наивници.Отживелица от феодализма. Сега сме демокрация и народовластие чрез избори е най-демократичният начин за управление.Ако искат да управляват,да се явят на избори и ако ги одобри народа ,да управляват,но да няма наследственост.Защото глас народен е глас божи.Да не сме във вековете на Римската империя. Според мен,важни са качествата,а не царски протоколи и церемонии. Британците да се замислят в кой век искат да живеят-във века на дигиталните технологии или в древните векове на феодализма.

 
 
Елвира
18 септември 2022 | 00:40

Я най-добре да се замислиш ти къде живееш,че от наше село по-далеко не видиш!Избора твоя ли докара на власт Кирето и другия втренчен психопат?Ми па и мнение имала видите ли?По два дена чакат да се сбогуват с кралицата,не ги водят под строй,кога живя в държава с монархия,че да преценяваш има ли разлика?

 
lord Satan
18 септември 2022 | 17:23

Роси, много си пpocта, мила :) Монархията там няма власт, и никой от семейството няма причина да се явява на каквито и да е избори. Явно твоята обща култура се ограничава до статиите за кypви, с които е пълен тоя "сайт"

 
18 септември 2022 | 18:00

Росице, нали точно монархията създаде и укрепи Великобритания, ма? Монархията е дала на нацията държава, национална идентичност, авторитет и просперитет - независимо с какви методи. Ква "собственост на държавата" те е патила тебе?! Навсякъде всяко начало започва от краля, императора, царя, шейха и пр. Дори варварските племена са си имали вожд с привилегиите на кралска особа. Иначе - демокрацията виж докъде ни доведе.Изпълняваме изгъзиците на една щайга с брюкселско зеле, начело с г-жа лайнянова... Едва ли на нейното погребение ще се стече 25 км.-ва редица от опечалени поклонници... Вместо това ще има всенародно веселие, ха ха.Аз ще се включа с голям кеф!

4 Янат
  17 септември 2022 | 21:48 отговор
 

Меган защо не носи брошка като Кейт?"Простият народ"не разбира от етикети,но е прекалено мъдър и честен,за да посочи непогрешимо коя от двете принцеси ще превъплати духа и великолепието на Кралица Елизабет.Тепърва ще бъдат тълкувани нейните послания като монарх и като жена.Аз съм християнка и по свой начин свързвам името на Кралица Елизабет с нашето "Достойно есть"

 
3 Скитник
  17 септември 2022 | 21:23 отговор
 

Умря една баба над 90.Дай боже всекиму такова дълголетие.Аз знам от близките си за бомбардировките над родината ми от нейната армия.Помня и Дойран от разкази на дядо си,който се е сражавал там.На бабата мир на праха и.Бог да я прости.

 
 
Будна съвест
18 септември 2022 | 20:34

Нека не забравяме колко бомби хвърлиха над София и други български градове и села англичани и американци през ВСВ.И бомби-играчки...Убити и осакатени хиляди българи, разрушения!? Английска демокрация!!! И в София пред Американското посолство издигнали паметник на летците-Убийци! Каква гавра с българският народ и слугинството ни пред американците! ПОМНЕТЕ и БДЕТЕ БЪЛГАРИ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

2 Аз
  17 септември 2022 | 20:53 отговор
 

Паразити. Също Кейт и Уилям. Празни.

 
 
Сн.Василева
18 септември 2022 | 18:03

Какъв ли си пък ти? Няма по големи паразити от българите.

 
18 септември 2022 | 18:11

Ти пък с какво си пълнО - с преработени кафяви отпадъци... Кейт и Уилиам са знакови личности, световноизвестни, красиви,изискани, интелигентни и боготворени от цял народ... Ти с какво ще се похвалиш? С още някой глупав коментар, вероятно...

1 Вили
  17 септември 2022 | 19:23 отговор
 

Те няма защо да им се сърдят,защото те сами решиха да се разделят с кралското с-во!

 
 
Мили ванили
17 септември 2022 | 20:41

От къде си ?

Добави Коментар

Най-четени