23-годишната Тони-Ан Сингх от Ямайка е победителката на най-бляскавия конкурс за красота "Мис Свят 2019", който се състоя снощи в британската столица, съобщава CNN.

За четвърти път представителка на Ямайка печели престижното съревнование.

View post on Instagram
 


На втора позиция е избрана тъмнокожата французойка Офели Мезино, а на трета - представителката на Индия Суман Ратасингх Рао.

Любопитен факт е, че именно в Лондон през 1951 г. беше коронясана първата "Мис Свят" - шведската манекенка Кики Хокансон. Домакин на следващия, юбилеен, 70-ти конкурс догодина ще бъде Тайланд.


Ямайската красавица заяви, че за нея титлата е възможност да работи за "устойчива промяна" за майките и децата по света.

Сингх получи короната лично от ръцете на миналогодишната лауреатка, мексиканката Ванеса Понсе де Леон.


Победителката е студентка по психология и вече има образователна степен от щатския университет на Флорида.

По повод победата си Тони-Ан заяви: "Искам да кажа на всички момичета по света: Вярвайте в себе си. Знайте, че заслужавате да сте такива каквито искате да бъдете и че сте способни да реализирате мечтите си. Тази корона не е моя, тя е на всички вас."

Една от най-силните изяви на талантливата красавица на конкурса, с която младата жена спечели сърцата на публиката, беще изпълнението й на песента на Уитни Хюстън "I Have Nothing".

Вижте момента на коронацията и реакцията на Тони-Ан, когато разбира, че тя е победителката!

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.