Красавиците, борещи се за титлата "Lady Universe 2018", дефилираха в носии

Красавици от цял свят се събраха в България, а поводът е международният конкурс "Lady Universe 2018".

Момичетата са тук от близо седмица и вече успяха да посетят и Велико Търново, където се потопиха в историята и културата на страната, традиционната кухня и гостоприемство на българите. Разбира се, не пропуснаха да си направят и много снимки на крепостта Царевец.

Снощи момичетата се върнаха в София, където представиха "Вечер на нациите", като всяка една от тях беше облечена в традиционен народен костюм и по този начин представи страната си. Впечатление на журналисти и гости направиха представителката от Латвия и Италия, и нашето момиче от България.

Момичетата от Джамайка и САЩ пък внесоха една по-екзотична нотка със своята визия. Водеща на събитието беше репортерката от "Папараци" Елизабет Методиева, която блесна с елегантна рокля, дело на дизйнера Христо Чучев. В тоалет на същия дизайнер беше и собственикът на марката Lady Universe - Цвети Разложка, която вече подготвя момичетата за големия финал (на 19 октомври), който ще бъде този петък в столичен клуб.

Тогава чаровниците ще имат тур по бански, а освен това ще дефилират и с елегантни рокли, като ги очакват още много изненади от организаторите. На финала моделът и тв водещ Гери Дончева ще се заеме със задачата да води голямото модно събитието, като още днес тя реши да опознае момичетата, като ги заведе в магазин за аксесоари, така че красавиците да се поглезят по женски.