Всички знаем за приказната любов между Венсан Касел и далеч по-младата от него Тина Кунаки и ѝ се възхищаваме, но каква ли е историята на тази така романтична връзка?

Всичко започва в Ибиса, където бъдещите влюбени се срещат за първи път. Екзотичната красавица и бившият любим на Моника Белучи се запознават на морския бряг, без да подозират, че съвсем скоро помежду им ще се разпали искрата на любовта и сърцата им ще забият като едно.

Любопитен факт е, че Тина Кунаки няма представа кой е Венсан, но нещо в него я привлича още от пръв поглед. Актьорът също губи ума и дума по смуглата хубавица, а не след дълго се влюбва безнадеждно. Любовта сякаш веднага се заражда и необичайната двойка слага начало на връзката си само след няколко срещи.



Тина и Венсан споделят открито новината, че са заедно по модерния начин – чрез публикация в Инстаграм. Това се случва през август 2016 г. Медиите моментално са заинтригувани от новата любов на Венсан Касел и още повече от огромната възрастова разлика между двамата влюбени. Но когато чувствата са истински, какво значение имат подробностите?

През ноември 2016 г. пък е първата съвместна публична изява на двойката. От тогава до днес те са неразделни и обичат да демонстрират взаимните си чувства пред света. Въпреки че голяма част от човечеството ги определя като „Красавицата и звярът“, най-малко заради разликата им, която се равнява на 31 г. Разбира се, не липсваха и сравнения между Тина и бившата любима на Венсан – Моника Белучи. Но истината е, че и двете притежават много силен, но различен чар.



С времето г-ца Кунаки се влюбва все повече във Венсан и открива нови и нови качества в него. Той е лошото момче, което макар и да е звезда, не се движи с охрана. А за 50-ия си рожден ден, актьорът участва във видеоклип на рапъра Блек, където влиза в ролята на бунтар. Тина остава възхитена от младежкия му дух и голямата доза непукизъм.

Съвсем очаквано, любовта между модела и актьора не е добре приета от всички. Редица недоброжелатели опитват да „отровят“ отношенията им с различни публикации в медиите, но влюбените гълъбчета не обръщат внимание на злите езици. Напротив, с времето любовта им сякаш става още по-силна. През 2017-а дори бе разпространен слух, че са разделени, но това твърдение се оказва просто легенда. И така през лятото на 2018-а Тина и любимият ѝ си казват „Да“.

View post on Instagram
 


Венсан неведнъж е показвал колко е романтичен и колко е специална връзката му с Тина. Той често използва трибуната на Инстаграм, за да докаже любовта си към нея. Но чувствата помежду им се засилиха още повече, когато станаха родители.

Най-щастливата дата в съвместния им живот е 19-и април, 2019 г.. Тогава на бял свят се появява малката Амазони, която дава още по-голям смисъл на съюза между младата красавица и по-възрастния актьор.

И така приказката за двойката, която вече е щастливо семейство с дете, продължава и до днес. Въпреки разликата във възрастта, която е цели 3 десетилетия, въпреки учудения поглед, с който ги гледа светът и въпреки всички недоброжелатели. Защото любовта им е истинска и не познава граници.

Четете още: Ако поиска, жената и през скала ще мине

През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!