Автор
Кристина Кирова

Крис Рок защити Джони Деп: Амбър е луда лъжкиня

Цял свят ликува за Джони Деп, който най-накрая успя да победи бившата си съпруга Амбър Хърд в съда. Битката помежду им бе наистина ожесточена, но както се казва - истината винаги побеждава. И изглежда, че Джони съвсем не е онзи звяр, за когото го представяше красивата Амбър. Изглежда, че той е бил подведен от ангелското ѝ лице, а след това се е превърнал в мъченик на лудостта ѝ. Но все пак - възмездие има и светът празнува заедно с Джони.

Като един от най-обичаните актьори в Холивуд, Деп има цял куп поддръжници и приятели сред звездите, които на свой ред никак не крият радостта си от победата му. Присъдата излезе едва преди часове, но интернет пространството вече е залято от реакции.

Една от първите бе Наоми Кембъл, която публикува единствено коментар с 4 емотикони на сърца. Примерът ѝ последва актрисата Ашли Бенсън, която също бе лаконична, но определено показа подкрепата си към актьора единствено с една дума "Дааа!". Дженифър Анистън също демонстрира радостта си, като хареса публикацията на официалното решение на съда.

Шарън Озбърн пък коментира победата на Джони със следните думи: "Уау! Наистина не го очаквах. Много исках Джони да спечели, но не очаквах, че ще се случи". Съпругата на Ози Озбърн добави още, че Деп е нежна душа и много добър човек, който е готов винаги да обърне подобаващо внимание на феновете си, дори и когато няма камери и фотографи наоколо. А относно връзката му с Амбър потвърждава, че заради алкохола и двамата са били груби един към друг и отношенията им били токсични. Шарън също така е убедена, че Джони определено ще успее да си възвърне кариерата.

Но въпреки че звездата от "Карибски пирати" се радва на толкова много подкрепа, Амбър също има своите привърженици, дори и сред звездите. Актрисите Ейми Шумър и Линдзи Лоън предпочетоха да заемат нейната страна в скандала, като призоваха дамите да бъдат съпричастни към Хърд.

"Аз съм феминистка и винаги съм използвала интернет платформите, за да подкрепям жените. Също така съм била жертва на насилие. Амбър има нужда от подкрепа", написа Линдзи.

Бившата половинка на Кание Уест Джулия Фокс също подкрепи Амбър, като споделя, че е напълно убедена в искреността на Хърд и няма съмнение, че е била жертва на насилие от страна на Джони.

Ева Грийн, с която Джони си партнира в "Тъмни сенки", сподели още преди присъдата да бъде произнесена, че няма никакви съмнения, че добротата на Джони ще изплува на повърхността, както и доброто му име и това ще натежи във взимането на решението. Тя разкри още, че се надява, че животът на Деп ще бъде още по-хубав дори и от преди.

Комедиантът Крис Рок също подкрепи актьора и нападна Амбър, като я определи с думите "луда жена" и "лъжкиня". И светът видя, че не е бил далеч от истината с тези твърдения.

Четете още: Добре дошли у дома: Меган и Хари кацнаха в Лондон, ето как ги посрещна кралицата