Автор
Ева Григорова

Кристен Бел откровена до болка: Най-много обичах мъжа ми, когато изсмука бучката от гърдата ми

Кристен Бел е една от звездите, които не се притесняват да говорят за трудностите, които срещат в реалния си ежедневен живот. Поредното доказателство за това е признанието, което тя направи относно мъжа ѝ Дакс Шепърд.

Докато кърмила, Кристен получила запушване на млечен канал и се наложило да помоли Дакс да засмуче гърдата ѝ, за да ѝ помогне с отпушването.

“Казах на съпруга си - Просто трябва да я изсмучеш” - признава 41-годишната актриса в интервю. “Бихме могли да говорим за това, да се чувстваме странно или просто да засучеш” - допълва Бел.

View post on Instagram
 

Кристен направи признанието в най-новия епизод на шоуто Momsplaining, в който разговаря за кърменето с колежката си актрисата Кейти Лоус.

Запушването на млечен канал причинява силни болки, подуване, неразположение, а понякога води и до по-сериозно състояние, наречено “мастит”.

View post on Instagram
 


Кристен допълни, че идеята ѝ проработила и че в този момент била изключително влюбена в съпруга си. Кейти Лоус, която стана майка за втори път през декември миналата година, пък сподели, че никога не ѝ се е налагало да отпушва млечен канал по този начин.

“Дакс взе чаша и започна да изсмуква и плюе в нея, никога не съм се чувствала по-влюбена през целия ми живот” - допълни актрисата.

Кристен и Дакс сключиха брак през 2013-а година и имат две дъщери: 8-годишната Линкън и 6-годишната Делта.