Автор
Ева Григорова

Къси шорти и уморен вид: Ето я Мария Шарапова за първи път след раждането на сина ѝ

Съвсем наскоро 35-годишната Мария Шарапова стана майка за първи път.

Татко на момченцето е 42-годишният британски милионер Александър Гилкс, а двойката кръсти детето си Теодор.

Въпреки факта, че Шарапова официално прекрати кариерата си, спортът си остана важна част от нейния живот. Само три седмици след раждането на сина си, звездата беше заснета да отива на тренировка във фитнес в Лос Анджелис.

View post on Instagram
 

Младата майка изглеждаше уморена, но по всичко личи, че фигурата ѝ изобщо не се е променила - явно дългогодишните тренировки имат ефект. Шарапова беше облечена със семпла бяла тениска и тесни шорти, които разкриваха стройните ѝ крака.

View post on Instagram
 


Голяма част от интернет потребителите отбелязаха, че такова небрежно облекло подхожда на бившата тенисистка много повече от дизайнерските рокли, в които Мария обикновено се появява на червения килим. Шарапова е смятана от мнозина за „кралицата на модните провали“.

View post on Instagram
 


Самата спортистка също харесва повече небрежния стил. В скорошно интервю Шарапова каза, че е доста доволна от сегашното си ежедневие, тъй като не е необходимо да се стресира за тоалетите, които подбира. „Харесвам начина на живот в Лос Анджелис, има много възможности и винаги има какво да правите. В същото време изобщо не е необходимо да се тревожите за безкрайната смяна на дрехите си. Можете да се появите в едни и същи дрехи и през деня и през нощта” - каза тя.