Автор
Веселина Петрова

Лейди Гага не се срамува да покаже това на новото си гадже и на света

Лейди Гага не е от звездите, които се притесняват да изглеждат естествени. И неидеални. Тя винаги е приемала коментарите по повод на формата, в която се намира, без излишни драми. И смело излиза пред света в откровени тоалети, без да се притеснява, че коремчето ѝ се подава...

Преди дни звездата бе засечена от папараци на разходка със своя нов възлюбен Майкъл Полански.
Гага бе избрала миниатюрен топ и клин, описващ идеално всяка извивка на тялото ѝ.

View post on Instagram
 

През последните години Лейди Гага периодично качва килограми, но винаги е успявала да влезе във форма, ако се налага. Явно обаче това не е толкова важно за нея сега.
Гага се наслаждава на новата си любовна тръпка и въобще не мисли как изглежда. Доказват го тези снимки, направени в Лос Анджелис. Не е нужно да се вторачваме, за да разберем, че Гага не изглежда така, както на снимките в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Въпреки качените по време на карантината килограми обаче, певицата смело е излязла почти без дрехи, вместо да се скрие под безформени тоалети.
Според близки до двойката, те са много влюбени, а времето, което са прекарали заедно при самоизолацията, е показало и на двамата, че са създадени един за друг. А когато обичаш и те обичат, ти е все едно как изглеждаш в очите на околните, нали?