Автор
Woman.bg

Личното ви число разкрива какви сте в любовта

Всички искаме да намерим голямата любов в живота си. Когато си мислим, че сме я открили, разбираме, че сме сгрешили, а може би грешката е в нас и отново я пускаме с лекота да си иде. Отново започваме да се лутаме, да търсим, вярвайки, че новата ще ни донесе уж повече щастие и удовлетворение. И така ден след ден, докато сами не осъзнаем, че за да получим, трябва и да дадем. Защото истинската любов няма нужда от аплодисменти и признание. Тя е вечна, силна, раздаваща се, бурна и всепоглъщаща.

Още Питагор е открил, че във всяко число се крие цяла вселена. То носи заряда на определен характер, динамика, пулсация, ритъм и енергия. Във всяко число са кодирани множество послания и насоки, съвразния с нашия житейски път и избора ни на подходящ партньор. Затова нека да се вслушаме в неговите вибрации и мелодия. Те мога да ни подскажат какви сме в любовта и да ни покажат верния път към щастието.

Как да изчислите вашето лично число?

Лесно е. Достатъчно е да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28. След това събирате цифрите на числото, които се получават след знака за равно. Тук сборът на 2 и 8 е 10. 1+0 е 1. Следователно вашето лично число в този случай е 1.

След като направите своите изчисления и откриете личното си число, вижте какво разкрива то за вашия любовен живот:

Лично число 1

Хората с лично число 1 са верни на партньорите си, стига да получават свободата, която много ценят. Те се нуждаят от уверена половинка, която да им вярва и да им позволява значителна независимост. Ако открият това, което търсят, любовният им живот е стабилен и щастлив. Въпреки това тези личности трудно отдават сърцето си.

Най-съвместими са с хора с лично число 3, 7 и 5. С тях могат да постигнат баланс на личността, независимост и да се свържат на интелектуално ниво.

Лично число 2

Две е число за любов. Две е броят на партньорството, баланса. Ако вашето лично число е 2, то вие сте личност, която е любяща, обичате да бъдете край хора и имате нужда от половинка в живота си. Имате състрадание и съпричастност към другите.

Въпреки че сте щедри, бихте могли да бъдете и чувствителни, мрачни, пасивни, агресивни. Вашата прекалена чувствителност може да отблъсне партньора ви. Важно е да балансирате енергиите си, да се научите да се грижите и да обичате себе си, преди да отдадете сърцето си.

В любовта, най-съвместими сте с хора с лични числа 4 и 8. Това са енергични и мъдри личности, с помощта на които може да се фокусирате върху целите си, да напаснете енергиите си.

Лично число 3

Родените с лично число 3 са творчески настроени, забавни и отлични комуникатори. Обичат да бъдат под светлините на прожекторите. Имат силна харизма, големи оптимисти са и това е едно от първите неща, които представителите на противоположния пол забелязват в тях.

В любовта се нуждаят от партньор, който да е забавен, да могат да водят стимулиращи задълбочени разговори. Пътят към сърцето им е чрез интелекта. Също така се нуждаят от много демонстрации на любов и трябва да усетят с душата половинката си, за да се чувстват свързани.

Най-съвместими са с хора с лично число 5, 6, 8 и 9. От тях могат да очакват грижи и внимание и подкрепа към осъществяването на целите им.

Лично число 4

Хората с това лично число не харесват игричките в любовта. Предпочитат дългосрочни ангажименти. Кратките любовни забавления не са за тях. Нуждаят се от спокойствие, уютен дом и стабилна връзка.

За жалост често оставят във взаимоотношения, които не работят, само за да усещат чувство за сигурност. Също така не могат да бъдат сами, без половинка до себе си.

Когато са във връзка те са верни партньори, на които може да се доверите, да очаквате подкрепа от тях.

Най-съвместими са с хора с лично число 1, 2 и 8. Те ще им помогнат да постигнат много от целите си, да бъдат добри родители, да си съвпаднат като две половини, които са се търсили дълго време.

Лично число 5

Това е числото на авантюристите. Те се отегчават лесно и имат нужда от партньор до себе си, с когото да се забавляват, да приключенстват, да бъдат спонтанни. В любовта се нуждаят от много свобода.

Ако се почувстват обсебени, веднага ще прекратят връзката си. Трябва им доста време, за да намерят точния партньор, а докато го търсят се забавляват в мимолетни връзки. Не харесват ограниченията и лъжата и се нуждаят от повече романтика.

Най-съвместими са с независимите 1 и 7, но и с 5, тъй като ще се припокриват в много отношения.

Лично число 6

За хората с лично число 6 семейството е много важно, чувстват се отговорни за другите. В любовта обгрижват много половинката си, но трябва да избягват отношенията с хора, които имат проблеми със зависимости.

Тяхната състрадателна природа ги кара да се опитат да поправят всички и да останат в нездравословна връзка, в опит да „излекуват“ партньора си. Но трябва да разберат, че хората трябва да поискат сами да се променят.

В любовта, хората с лично число 6 биха искали да са водещата половинка. За да постигнат баланс е важно да се научат да искат помощ от половинката си, а не цялата отговорност да пада върху тях.

Най-съвместими биха били с хора с лични числа 2 и 6, които ще им дадат нужната стабилност и подкрепа.

Лично число 7

Хората, родени с лично число 7 са загадъчни, търсещи предизвикателството и любовта. Да бъдат оригинални, интересни е по-важно за тях, отколкото да имат пари, например.

За тези личности е малко трудно да изразят емоциите си, но от друга страна са лоялни, а след време ще усетите и тяхната директност.

Може да ви се сторят потайни, но това е така, защото се нуждаят от своето собствено пространство. Могат да покажат любовта си към вас повече с жестове, отколкото с думи.

Биха се чувствали комфортно около партньор, който постоянно им показва любовта си. Най-добри съвпадения биха имали с хора с лични числа 1, 2 и 5. С тях биха се чувствали свободни, обичани, но и завършени.

Лично число 8

Хората с лично число 8 са сериозни, трудолюбиви, умни, но могат да бъдат твърде упорити. Научават уроците на живота по трудния начин. Преди да намерят истинската любов, може да имат не един провал и да се наложи да целунат не една или две жаби.

В любовта са известни със своята лоялност и ангажираност към половинката. Когато се намират във връзка дават много от себе си. Готови са да направят необходимото, за да осъществят дългосрочно партньорство. Не е добре с тях да се спори, тъй като упоритостта им често им пречи да си признаят грешките си.

Най-добри партньорства биха имали с хора с лични числа 2, 6, 8. Те ще им осигурят пространство, сигурност и ще имат лидер до себе си.

Лично число 9

Хората с лично число 9 са тук, за да научат как да бъдат в семейство. Обичат независимостта и уважават и тази на половинката си.

Отговорни са, но това е защото са родени лидери. Повечето хора с лично число 9 имат проблеми с родителите си от детството. Ето защо на по-късен етап трябва да се научат как да изградят хармонична връзка. Тъй като са свикнали в любовта да са даващата половинка, време е да се научат и как да приемат помощ, жестове.

Най-добре биха си съвпаднали с партньори с лично число 1 и 7. Те ще им помогнат да презаредят енергийните си нива, ще им дадат нужната свобода, а интелектът им ще помогне на деветките да преоткрият любовта по един необикновен начин.

Четете още: Коя е идеалната ти половинка според тибетския хороскоп?