Автор
Веселина Петрова

Лилибет навърши годинка, как отбелязаха рождения ден в кралското семейство?

Британското кралско семейство отпразнува първия рожден ден на Лилибет, дъщеричката на Хари и съпругата му Меган, съобщават британски издания.

По този повод принц Чарлз, съпругата му Камила, принц Уилям и съпругата му Кейт пожелаха честит рожден ден на Лилибет в Туитър, пише БТА.

Малката Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор е осмата в списъка за наследяване на британската корона. Тя се роди преди година в Санта Барбара, в Калифорния. Кръстена е едновременно на британската кралица, чието умалително име е Лилибет, и на принцеса Даяна, загинала в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г.

View post on Instagram
 

Хари и Меган дойдоха от Калифорния за честванията по повод платинения юбилей на кралицата, но предпочетоха да запазят дискретно присъствие. Те не бяха на балкона до кралицата по време на парада в четвъртък, а сега не са и на концерта в Лондон. Двойката обаче бе забелязана сред гостите на парада в Бъкингамския дворец още в четвъртък.

Вчера Хари и Меган присъстваха на църковната церемония в катедралата Сейнт Пол в чест на кралицата.

По време на престоя си във Великобритания двойката се е настанила в имението Фрогмор в Уиндзор и вече е представила Лилибет на кралицата. В деня на рождения ден на Лилибет двете отново са се срещнали , но до този момент няма публикувани снимки от събитието.

Хари и Меган имат и син - Арчи, който е на 3 годинки.