Линда Еванджелиста: Обезобразиха ме! (снимки)

25 септември 2021 | 11:33
9101
5
снимки: Getty Images, Facebook
5

Някога Линда Еванджелиста бе сред най-красивите модели в света, а лицето ѝ съчетаваше ангелска красота и фатално излъчване. Днес обаче хубавицата на 80-те и 90-те изглежда по коренно различен начин. И не, тук съвсем не става дума за безмилостния ход на годините, а за болестта, от която цял свят страда - прекомерната суета, която води мнозина към пластичната хирургия. 

Цял куп от любимите ни звезди от миналото легнаха под ножа и се обърнаха към инжекциите, за да изглеждат по-добре и да не губят от блясъка си. При някои това се получи, но при други ефектът е катастрофален. А Линда Еванджелиста признава, че е от вторите. 

Преди няколко години тя се е подложила на поредица от интервенции за изсмукване на мазнините от цялото тяло и брадичката си. Но вместо да постигне желания резултат, ефектът бил точно обратният. Днес канадката съди козметичната компания за нанесени финансови и емоционални щети, заради неуспешна интервенция, продиктувана от небрежност и подвеждаща реклама. Също така Еванджелиста заявява категорично, че никой от специалистите не я предупредил за възможни странични ефекти.

Искът, който е подала Линда е в размер на 50 млн. долара. Тя споделя, че след корекциите била обезобразена и новият ѝ външен вид я превърнал в аутсайдер. Освен това, всичките ѝ професионални ангажименти в модата отпаднали и до днес не може да работи в модната индустрия.

 

Четете още: Помните ли Шаная Туейн? Ето как изглежда тя днес!

Още по темата

Коментари

5
  28 септември 2021 | 18:44 отговор
 

За да прави липосукция, означава, че е имала натрупани мазнини, които пак си е върнала. Никой не е виновен.Просто остарява и трябва да яде и пие по-малко.

 
4
  27 септември 2021 | 23:10 отговор
 

Баси шибаната курва. Като й свършат спестяванията по адвокати, ще разбере, че няма как да се подмлади.

 
3 Сетила се Мара да се побара.
  25 септември 2021 | 13:57 отговор
 

Просто козметичната интервенция е била безсилна пред поразиите на възрастта. Линда от доста години прилича на кюфте. Възрастовите промени са необратими и никакви сонди или помпи не могат да спрат хода на времето.Пък и алкохолът не прощава...Най-добре да се роди отново като клонинг или биоробот. Друго средство няма.

 
2 Насила хубост не става.
  25 септември 2021 | 13:50 отговор
 

Всяко нещо с времето си. Една липосукция не води до хормонален дисбаланс. Пък щом си тъй прекрасна ЗАЩО ти е била нужна лкпосукция,а?По-добре пий хормони за регулиране на хипофизата моме. Съдебните дела няма нито да те разкрасят нито да ти върнат младостта.

 
1 Shrek
  25 септември 2021 | 13:25 отговор
 

Одъртяла си, а не обезобразена!

 

Добави Коментар

Най-четени