Автор
Woman.bg

Линда Еванджелиста позира за първи път след операцията, която я обезобрази

Линда Еванджелиста позира пред обектива като модел за първи път, откакто претърпя операцията, която я обезобрази завинаги. В първите й кадри за последните шест години, направени за Фенди, обаче незабравимият модел от 90-те изглежда зашеметяващо.

View post on Instagram
 

57-годишната Линда се завръща под светлината на прожекторите, за да рекламира новото ревю на бранда, решена да спре да се крие. От 2016 г., когато претърпява операцията, тя почти не се е показвала на обществени места и години наред живее далече от хорските очи като отшелник. Преди няколко месеца обаче супермоделът от близкото минало официално заяви, че вече не се срамува да се покаже пред света и няма повече да се крие.

View post on Instagram
 

Припомняме, че през 2016 г. иконичният модел остана завинаги обезобразена заради рядък страничен ефект от козметична интервенция, която цели намаляване на количеството мастни клетки в тялото. При Еванджелиста обаче се получи обратният ефект - мастните клетки се увеличиха, оставяйки твърди бучки по тялото и лицето ѝ.

Линда претърпя две пълни липосукции в последен опит да поправи щетите, но и това не помогна. Тогава, преди шест години, Еванджелиста осъзна, че вече изглежда различно и то до степен, че няма как да продължи кариерата си на модел.