Лолита страда по Гришо. Ето как се разсейва от мъката си

Новата тръпка на тенис звездата Григор Димитров - Лолита Османова, сподели фотос в Инстаграм, издаващ копнежа на милионерската наследничка по Гришо.

Снимката отново е от Мелбърн, където красавицата е вече повече от седмица за откритото първенство на Австралия - Australian Open. Както знаем обаче, двете гълъбчета бяха разделени заради задължителната карантина, в която бяха поставени тенисистите още с кацането на самолета им.

View post on Instagram
 

От последните постове на Лолита в социалната мрежа ясно личи, че тя вече няма търпение да прегърне своя Григор. Докато трае карантината, влюбената рускиня може да се наслаждава на любимия си единствено, като го гледа отстрани.

На въпросното селфи хубавата Лолита е седнала на трибуните на "Род Лейвър Арена", а прободеното сърце на снимката подсказва на феновете ѝ, че Григор много ѝ липсва.

Вчера Лолита изгледа поредната тренировка на Димитров с Давид Гофен, след което отново се прибра сама в хотелската си стая, публикувайки снимка и оттам.

Както е известно, българинът се подготвя само с белгиеца, докато и двамата са под карантина. След приключването ѝ обаче - след втората седмица, тенисистите вече ще имат право да редуват спаринг партньорите си, а нежната половинка на Гришо – отново да се хвърли в обятията на любимия си.

Припомняме, че първенството в Австралия бе отложено с три седмици. Първият турнир от Големия шлем ще стартира на 8 февруари. Първоначално Australian Open трябваше да се проведе в периода 18 до 31 януари.

View post on Instagram
 

Четете още: Любов като в розов роман: Лолита неотлъчно до Гришо