Любовта е може би единственото чувство, което може да ни държи цял живот и щом веднъж сме обикнали някого, той никога не излиза от съзнанието ни. Доказателство за това е една безкрайно вълнуваща и емоционална среща, която може да ви просълзи, дори и да не вярвате в истинската любов.

К.Т. Робинсън е 97-годишен ветеран от Втората световна война, който среща 5 години по-младата от него Жеанин през далечната 1944 г. в сърцето на Франция. Тогава той е 24-годишен красив американец, а тя прелестна французойка. Помежду им се заражда любов от пръв поглед, но уви, съвсем скоро войната ги разделя. Напук на страшните времена те запазват топли чувства един към друг и днес се срещат за пръв път след 75 години. И въпреки че са изминали десетки години и двамата са се променили до неузнаваемост, любовта все още се чете в погледа им.

Само два месеца, след като се влюбват един в друг, К.Т. Робинсън е изпратен на източния фронт и това слага край на красивото им бъдеще заедно. Не е известно дали ще се видят отново, нито дали войникът ще оживее.

Жеанин признава, че е плакала безутешно, след като съдбата я е разделила с най-голямата ѝ любов. Дори учила английски с надеждата, че Робинсън ще се върне, но това така и не се случило. След войната той се прибира в родината си – САЩ.



Ветеранът споделя, че не е успял да забрави Жеанин и през всички 75 години той не е спирал да гледа снимката, която тя му дала на сбогуване.

Днес двамата се обичат все толкова силно, колкото и когато са се видели за последно преди почти 80 години.

„Винаги съм те обичала, никога не си излизал от сърцето ми. Много плаках, когато замина, бях толкова тъжна. Дълго време се надявах, че няма да се върнеш в Америка след края на войната“, споделя през сълзи от щастие Жеанин на Робинсън.


След време двамата влюбени се примиряват с мисълта, че може би никога повече няма да се видят и продължават живота си поотделно. Всеки от тях открива нова любов и се жени. Към днешна дата отново са сами, тъй като Жеанин остава вдовица, а Робинсън вдовец. Кой знае? Може би срещата им ще даде нов живот на някогашната страстна любов...

Четете още: Тя е най-сексапилната жена на света