Автор
Люблена Папазова

Любовни писма заляха софийски квартал

Любовни послания заляха улица „Свети Киприян” в софийския квартал „Младост” 2 и върнаха усмивките по лицата на живеещите наблизо. Неизвестният влюбен е закичил признанията по електрически стълбове и кофи за боклук в района, в който явно живее обектът на несподелените му чувства. От написаното става ясно, че готовият да разкрие сърцето си по този необичаен начин е мъж, защото използва мъжки род. Определено трябва да похвалим мистериозния Ромео за краткото, но емоционално изразяване и липсата на правописни грешки.

”Единственото, за което съм те лъгал беше, че ти казах, че те харесвам, когато всъщност те обичах”, гласи посланието, което всеки минувач може да прочете. Проверка на Woman. bg сред живеещите и работещите наблизо показа, че влюбеният е действал внимателно и никой не го е забелязал.

Просто една сутрин улицата осъмнала с обяснението в любов и то веднага се превърнало в тема №1 за съкварталците.

Мъжете от блоковете наоколо са сигурни, че любимата на тайнствения Ромео е шофьорка, защото едното писмо е поставено точно пред изхода за автомобили от новите кооперации наблизо. Всички стискат палци романтичната история да завърши щастливо и Жулиета да прости на своя очевидно много влюбен ухажор.

Woman.bg пък им предлага да разкажат своята история в нашия нов конкурс, наречен "моята любовна история по време на карантина". Разказите за близост по време на пандемията вече излизат в нашия сайт, а историята с най-много четения ще получи и страхотната награда от нашите партньори от Kenzo - най-новият страхотен парфюм на бранда - FLOWER BY KENZO POPPY BOUQUET (50 ml) + елегантен несесер.

Четете още: Конкурс: Моята любовна история по време на карантина