Автор
Woman.bg

Любовта като изкуство - как да станете незабравима

Не случайно се казва „на любов като на война“ - в любовта на практика всичко е позволено.

Можете да пробвате най-различни средства от любовния арсенал – от най-новите калифорнийски методики по секс-коучинг, до древните съвети на японските гейши. Овладейте тези тайни оръжия и завоювайте завинаги партньора си!

Целта като средство


Може да си мислите, че всъщност целта ви е да завладеете изцяло мислите на мъжката половина на човечеството или на определен индивид. Но не е така – средството за постигане на това, а т.е. разкриването и развиването на личния ви сексуален потенциал е не по-малко важно само по себе си. То ще ви зареди с еротична енергия, която ще ви изпълва със сили, радост и наслада по жизнения ви път. За да се чувствате сексуално уверена, овладейте най-различни похвати – тънкостите на оралната любов, например.

Оргазмът зависи от вас



Според статистиката 40 % не са доволни от това доколко често или качествено получават оргазъм при секс. Ако и вие сте от тях, трябва да знаете, че оргазмът е нещо, на което можете да се научите! Не оставяйте удоволствието си на случайността. По-напредничав сексолог може да ви помогне да откриете истинската причина за отсъствието на оргазми при вас и да откриете своя индивидуален път към насладата. Тъй нареченият „рефлекс на оргазъма“ се активира по различен начин при всяка жена. Не се страхувайте да експериментирате и опознайте тялото и усещанията си. За целта ще трябва да се научите на следното:

* да „изключвате главата си“ (например да спирате да мислите за боядисването на тавана);
* да фокусирате чувствата си (за по-силен оргазъм);
* да си съставяте маршрути по ерогенната карта;
* да тренирате интимните си мускули (това е полезно и за здравето);
* да различавате клиторния оргазъм от вагиналния (и да изпитвате и двата);
* да търсите и намирате G-точката и други приятни точки;
* да си изградите навик за изпитване на множествен оргазъм и оргазъм едновременно с партньора.

Френската любов

Едно от най-важните правила на оралната любов е, че тя трябва да доставя удоволствие и на двамата партньори. За да направите наистина хубав подарък на любимия си, галейки го с устни, ще трябва първо да се научите да се наслаждавате на самото действие. Важна е разбира се и „техническата“ част – различните движения и похвати. За да овладеете наистина „висшия пилотаж“ на френската любов, можете да правите специални упражнения за мускулите на лицето и езика.

Екзотиката

Сто на сто сте чували за изкуството на гейшите и „Кама сутра“. Разбира се знаете, че става дума за древни и достатъчно екзотични похвати. Какво ви пречи обаче да ги пробвате и днес? Разширете арсенала си от еротични ласки с няколко по-нестандартни, научете се да ускорявате или отлагате мъжкия оргазъм, овладейте масажите Лингам, например... И ще предложите на партньора си разтърсващо усещане, каквото сигурно не е изпитвал досега.

Въпрос на вкус

Разбира се има и хора, които си падат по по-нетрадиционни видове секс – например с ролеви игри или елементи на садо-мазо. Тук вече до голяма степен нещата зависят от това какви са вашите вкусове и вкусовете на партньора ви. Ако намирате допирни точки в някакъв не съвсем стандартен аспект – разгърнете сексуалната си фантазия и пробвайте различни неща, градирайки от по-малкото към по-голямото и от по-приемливото към по-нетрадиционното. Просто бъдете внимателни и се вслушвайте в реакциите на партньора си!