Мадона на 61 и по секси бельо: Само можем да завиждаме за това дупе

Мадона може и да е на 61 г, но фигурата ѝ е като на младо момиче, което не спира да тренира. Съвсем разбираемо, звездната дама постоянно да показва гордо тялото си, особено в социалните мрежи, които са единственият начин тя да поддържа връзка с феновете си в момента. А една от последните ѝ публикации със сигурност би разгорещила безброй млади момчета, на които може да бъде майка или дори баба.

На двете снимки Мадона е по секси бельо, като на втората специално набляга на добре оформеното си дупе, което е съмнително пищно. Преди месеци дори се появиха слухове, че певицата се е подложила на операция за оголемяване на задните части, но тази информация така и не бе потвърдена. Поводът, заради който Мадона сподели снимките обаче съвсем не е весел. Тя признава, че ѝ предстои специално лечение, след като преди време бе подложена на манипулация за отстраняване на хрущяла на едното коляно.

View post on Instagram
 


„Ако мога, отново ще подскачам нагоре-надолу, след като 8 месеца живях в болки. Пожелайте ми късмет!“, пише звездата.

Здравословните проблеми на Мадона започнаха още в началото на последното ѝ турне. Тя споделя, че тогава е подложила тялото си на невероятен стрес и се е налагало да дава всичко от себе си на сцената, макар и с цената на мъчителни болки. Затова и в момента певицата се радва, че има възможност да се възстанови, за да може някой ден отново да радва милионите си фенове, както само тя умее.

View post on Instagram
 

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: